fredag 3. september 2010

HØST...

... på trappen. Jeg har hatt alle sommerblomstene på verandaen, men nå som vi ikke bruker den noe så er det jo kjekt å pynte opp inngangspartiet litt.


Kjøpte noe Erica lyng i dag, syns de pynter fint opp. Det er jo ikke så mye som skal til:-) Det gamle vaskebrettet som har stått i garasjen inntil nå, har fått plass på trappen.Er det noen som vet om andre blomster som er fine nå og utover høsten? Tips mottas med takk:-)Tok meg en tur i hagen i kveld og da så jeg at en av staudene mine, som jeg ikke vet hva heter, står i full blomst. Syns den er nydelig med sin flotte hvite stjerneblomst.
I kveld skal denne mammaen tidlig i seng for i morgen er det fotballturnering med store engel. Første kamp er kl 08.25 så jeg må opp i 6-tiden...Syns det er i det tidligste laget jeg hi hi, men så har vi resten av ettermiddagen fri.

ønsker dere en herlig fredagskveld og helg

5 kommentarer:

 1. Ååååå nå ble jeg litt satt ut, for en nydelig pynting Agnes.
  Virkelig flott og den Timberland kassen....RÅTØFF!!!
  Og Hunter støvla de, de er jo et møbel i seg selv.

  Og vet du hva!!!
  De kremmerhusene som du likte så godt hos meg, i dag fant jeg akkurat like på en butikk jeg var inne på.
  Jeg kjøpte to små og en stor, tenkte å ha de til en jule give away før jul :)))
  Så håper jeg du hiver deg på den til jul :)))

  Ha en riktig god ( nå holdt jeg på og skrive jul...) HEEEEELG!!!
  Klemmer

  SvarSlett
 2. Og du..
  Gå inn på innstillinger og kommentarer og fjern at vi må taste inn kode når en legger igjen kommentar.
  Er så kjedelig å skrive de talla :))
  Et tips bare :)

  SvarSlett
 3. Så flott det var blitt utenfor hos deg! Kjempe tøff den Timberland kassen, og kult med vaskebrettet:)

  Ha en strålende Lørdag og lykke til på kamp:)

  Klem Line

  SvarSlett
 4. utrolig fint og høstlig pyntet ute Agnes!!:) veldig fint med lyng utover høsten!! Ønsker deg ei videree fin helg. klem Monica

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...