lørdag 18. september 2010

KLARA, ENDELIG HJEMME

I dag har lille engel, mormor og jeg vært på Potetfestivalen;-) Potetfestivalen kommer fra gammelt av da en skulle feire at poteten var tatt opp fra jorden. Nå er det vel blitt mer en ting for butikkene, med gode tilbud og mange kjekke ting som skjer.


Damen som lager og selger Rabarbrasaften jeg kjøpte for en stund siden, hadde stand og da måtte vi jo bort å både smake og snakke med henne. En liten flaske fikk være med hjem og tipper at den snart forsvinner:-) Måtte jo høre med damen om det var mulighet for oss å få selge saften i butikken, så til våren skal jeg ta kontakt. Vi krysser fingrene for at vi kan få de lekre flaskene med det gode innholdet i butikken. Kjekt med lokale produsenter.En tur innom Princess måtte vi jo også. Nå har jeg sett på det lekre sengetøyet Klara hos Mona med bloggen Villa Tverrteigen lenge. Har tenkt så lenge på å kjøpe det,  så da var det ingen tvil når det fortsatt var igjen i butikken. Ta 2 betal for 1 gjorde jo til at det ble superbillig! Nydelig sengetøy som skal legges på sengen så fort som mulig. Deilig å legge seg i nytt. Litt nytt til trappa har det også blitt, en søt liten blomst ble også med hjem. Siden jeg ikke har noen stue for øyeblikket, har fugleburet flyttet ut på trappen.En ny trekasse og gresskar har jeg også fått på plass, nå ser det ikke lenger så stusselig og kjedelig der ute. Vi har ikke så stor plass som jeg skulle ønske vi hadde, men en får gjøre det beste ut av det.
I kveld skal jeg jobbe med nettbutikken, men blir nok til at jeg kikker innom dere også.

ha en fin kveld kjære alle sammen2 kommentarer:

  1. hehe...det sengetøyet hadde jeg med i det forrige innlegget mitt. Har sovet i det to netter nå og er superfornøyd!! Ha en fin kveld!!

    SvarSlett
  2. Så gøy med lokale varer i butikken, de flaskene var jo lekre da:) Og fy søren for et flott sengetøy! Princess sa du? Hmmm, får håpe det er flere igjen på mandag!

    Nattaklem

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...