onsdag 29. september 2010

LYKKE...

... er når tapeten du har bestilt og kun sett på nettet endelig kommer og du er kjempefornøyd!! I går lå det hentelapp i postkassen og jeg måtte selfølgelig rett på posten for å hente pakken. Kjempespennende!!


Tapeten var akkurat slik jeg hadde håpet og trodd at den ville være. Det kan jo være litt skummelt å bestille en tapet du ikke har sett i virkeligheten, noen ganger er bildene på nettet helt forskjellig fra hvordan den egentlig er... men i dette tilfellet var den PERFEKT:-)


4 ruller til min fondvegg og jeg gleder meg til å se hvordan den blir på veggen. Heldigvis var det ikke noen "silkepapir" tapet, så den skal nok bli ganske enkel å få opp på veggen. 


Tamdalada... her er en liten sniktitt. Ble litt mørkere med noen skygger her og der på bildet, men skal nok vise dere når den en gang kommer opp på veggen om X-antall uker...*smiler*
For øyeblikket virker det som om vi står på stedet hvil, mannen har vært syk men er heldigvis på vei til å bli frisk igjen. Håper å få begynt å male taket i helgen.

Fri i dag og det må nytes. Ute skinner solen fra skyfri himmel og de første 4 maskinene med klær er unnagjort:-)

ha en fiin høstdag

2 kommentarer:

 1. Glede meg til å sjå...den ser vertfall veldig fin ut☺

  Ha ein fin dag☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Hei Agnes.
  Det er ikke bare bare med syke man i hus, en har liksom ikke tid til at de skal være syke for da blir enkelte ting stående på vent...*smiler*
  Men jeg er sikker på at når tiden kommer for å henge opp tapeten ja da blir det andre boller.
  Kommer til å bli kjempetøft :)

  Håper du koste deg på Bohus!
  Jeg var innom en Bohus i går, kjøpte meg en fin liten gyngehest :)

  Ha en riktig fin helg.
  Klemmer

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...