fredag 17. september 2010

SIRKUS ARNARDO

Hele familien har i kveld vært på sirkus. Jeg syns det er kjempegøy selv, mens mannen er litt mer skeptisk. Vi har vært 3 ganger før og 2 av de gangene har mannen måttet opp i manesjen for å gjøre ting sammen med klovnene hi hi. Denne gangen måtte ingen opp... ikke han heller. Etter forestillingen sa han "det er jo ikke så kjekt å sitte med hjerte i halsen i redsel for å bli utplukket til å komme opp" - du var jo såå flink de andre gangene, så jeg kan ikke forstå det hi hi.


Lille engel var med for første gang, og det var rett før mamma måtte reise hjem med henne. Du kan si det slik at hun skrek så høyt før det begynte at alle i teltet hørte henne:-) Stakkars lille vennen skalv så redd var hun.Heldigvis gikk det over og vi koste oss gjennom hele forestillingen. Gribb fikk vi også sett, og jeg tror lille engel og han hadde samme høye c´en, de skrek iallefall høyt begge to. Heldigvis ikke samtidig:-)Elefantene er bare en stor hit, men i dag kom de så nærme at jeg faktisk ble litt redd hi hi. Føltes som om elefanten og jeg skulle bytte nese... Alt blir jo ganske nærme når en sitter på første rad.
Mamma i huset gikk fra kameraet og mobil hjemme, så bildene er lånt fra Arnardo sin hjemmeside.

Kjempekoselig kveld sammen med mann, barn, min søster og barn.
Nå blir det til sofakos og kaffe. I morgen skal min mor og jeg ut på shopping:-)

ha en god natt

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...