lørdag 23. oktober 2010

DA VAR DET HELG...

... men om knappe tre timer så reiser jeg på jobb, min jobbehelg. Rydding og vasking gjorde jeg i går så i kveld når jeg kommer hjem blir det nok Skal vi danse på TV og avslapping, eller kanskje jeg heller skulle ha malt:-)
Putetrekkene fra Ellos kom her for noen dager siden så da fant jeg ut at det hadde vært kjekt med ett nytt teppe også. Men da måtte jo trekket på sofaen også vaskes...


Du vet ting baller jo alltid på seg... hi hi. Så i går kveld da jeg kom hjem var trekkene tørket og kunne tas på sofaen. Alltid kjekt med nye nytt!!
Putene tenkte jeg å ha i sjeselongene jeg skal kjøpe meg når stuen blir ferdig sammen med noen deilige tepper eller lammeskinn.


Det nye teppet fra Princess passer jo helt perfekt i fargene til lykten fra Bastion:-) Lyktene som vi håper at vi snart får inn i butikken.


En bunt med lavendel kjøpte jeg i går og den ligger å dufter helt fantastisk på gangen. Lavendel bare er en av mine favoritter, dekorative er de jo også.


Gresskar er en annen ting jeg jeg har fått "dilla" på denne høsten. I går kjøpte jeg disse søte små som pynter opp på bordet inne. Blir nok til at jeg flytter de ut på trappa for de holder seg mye lenger ute enn inne. Kjekt å ha de inne nå med en gang:-)


Da skal jeg hoppe en tur i dusjen før lille engel og jeg skal ned til mormor en tur før jobb.  Å Mannen, jo han er på jobb... Ehh med andre ord så går det ikke noe særlig fort med oppussingen her i huset. Håper vi (les, HAN hi hi) får gjort noe i kveld, etter at HAN har skiftet vinterdekk på bilen min...

ønsker deg en flott lørdag

ps nye varer fra Durance har blitt lagt ut i nettbutikken.
Klikk her for å komme til nettbutikken

1 kommentar:

 1. Hei♥
  Utruleg fine bilder!
  Ah!Eg trur eg må innom Princess;)
  Det teppet er kjempe fint!

  takk for inspirasjon tilbake♥

  Nattaklem frå Astrid

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...