torsdag 28. oktober 2010

DET NÆRMER SEG GIVE AWAY...

... på facebook!! Den 30. oktober trekker jeg en vinner blandt alle likere, og har du invitert så får du ett ekstra lodd. Håper at det er flere som har lyst å hive seg på:-)


Give awayen er en valgfri vimpel fra Sebra til en verdi av kr 479,-. Her ser dere den rosa utgaven, men den finnes i en lys blå variant også.

Vil også minne om at det er 20% + fri frakt ut denne uken i nettbutikken til alle følgere av bloggen og liker på facebook. Du må bare skrive at du er følger eller liker i kommentarfeltet, ellers så får du ikke 20%.


I ettermiddag er det Open dag på skolen med aktiviteter og kafe, men med en mann som jobber og reiser så mye så er det ikke alltid like enkelt å få kabalen til å gå opp. Så i dag blir det til at minsten må være med meg på jobb en stund, så full fart hjem igjen for å prøve å rekke siste slutt på skolen hos store engel. Travelt *smiler* men slik er det nå.

ha en god dag alle som er innom bloggen


3 kommentarer:

 1. Hei!
  fikk du meldingen jeg sendte via nettbutikken?

  Prøvde å svare deg på den mailadressen du sendte fra, men fikk den bare i retur. Så prøvde jeg å lage en ny bestilling på et lys til, men det gikk heller ikke gjennom :/

  SvarSlett
 2. wow for en service! Herligt å få litt julegaver i boks:)) Kor har du kjøpt det bed & breakfast fuglehuset ditt? Det er sååå fint♥

  SvarSlett
 3. Hei Agnes.
  Titter innom deg for å ønske deg en kjempefin helg.
  I dag kom hentelappen på posten så da blir den hentet i morgen eller Mandag. Gleder meg til å dufte Lavendel :))))

  God Helg.
  Klemmer

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...