lørdag 30. oktober 2010

GOD HALLOWEEN...

... selv om vi ikke feirer det så mye her i huset, men litt pynt og snop har det nå blitt. Noen av gresskarene har for anledningen fått flyttet inn:-)Litt snop i en skål, gresskar, kastanjenøtter og hvite rognebær på underdelen av fugleburet og vips litt høstpynt.


I dag har vi vært på håndballturnering det meste av dagen. Etterpå gikk turen for litt shopping. Det ble ikke rare greiene, for en liten engel var bare sååå trett at mammaen nesten måtte løpe blandt reolene hi hi.


De var utsolgt!(er det mulig?) for roser, så da ble det en potteplante istedenfor. Har satt den inni den store lyslykten for øyeblikket. Mon tro hvor lenge jeg klarer å holde liv i denne? Tror kanskje det må bli en liten runde på google etterpå for å finne ut om den skal ha mye vann, lys osv. Tips mottas med takk:-)


Årets første julepynt fant også veien ned i posen i dag, syns disse hjertene var så søte. Har funnet fram ett stoff jeg tenkte å sy hjerter av, men vi får se. Mannen setter nesten kaffien i halsen når jeg nevner symaskinen og sying hi hi. Du sy??? ha ha. Det verste er jo at han har rett også, jeg kan jo ikke sy *smiler*


Nå er det noen som venter på kveldsmaten her, du vet, mamma skal bare lage ett blogginnlegg først... 

ha en god lørdagskveld

I morgen trekker jeg en vinner blandt alle liker på facebook, så har du enda ikke lagt deg til som liker, og har lyst, har du fortsatt sjansen!

3 kommentarer:

 1. Koseleg pynta, både med halloween, julehjerter og roser☺
  Her er ingen halloween pynt...

  Håpe du får ein fin lørdagskveld☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Så mange koselig bilder!
  fin haloweenkveld til dere;)

  SvarSlett
 3. Koselige bilder Victoria ♥
  Her feires heller ikke Halloween, men litt godis har jeg da til de små som kommer og ringer på:)

  Ha en fin Halloween i morgen!

  Klem Line

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...