fredag 29. oktober 2010

GOD HELG ALLE SAMMEN

Så var helgen her og det skal bli deilig å ha fri ett par dager:-) I morgen skal vi på håndballturnering med store engel og det blir nok kjempegøy. Gleder meg jeg, syns det er så kjekt å se på!!
Mannen er ikke hjemme før seint i kveld så nå koser ungene seg med en ny Hello Kitty film og mammaen tenner lys og rydder.


Ny fattigmannsstake fra butikken måtte være med hjem i dag. Har ikke store plassen for tiden å pynte på, men det er jo alltid kjekt med noe nytt. 


Syns den ble riktig så søt med litt blonde rundt. Denne er å finne i nettbutikken til kr 139,- og det er jo 20% på alle varer ut denne uken til alle følgere av bloggen og liker av facebook, men husk å skrive dette i kommentarfeltet:-)


En fattigmannsvase ble også med hjem, men hadde ikke tid å kjøpe blomster i dag så den får stå tom til i morgen. Tror den kan bli skikkelig søt med en rose:-) Som sagt så er denne også å finne i nettbutikken.


I dag var det ikke så mye mer spennende å vise fram herfra. Ikke så mye spennende i kveld, slappe av i sofaen tenker jeg blir bra!!

ønsker alle en herlig helg

carpe diem




3 kommentarer:

 1. Nå er varene jeg bestillte hos deg i hus og jeg er kjempe fornøyd:)) Tusen takk for fantastisk service!!!
  Tusen takk for den lille gaven du hadde lagt ved, så koselig♥

  Ønsker deg en fiiin helg, nyyyt den:))
  Klem!

  SvarSlett
 2. Så herlige stemmningsbilder.. god helg til deg også!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...