torsdag 14. oktober 2010

HOME & COTTAGE BESØK...

... blir det til på lørdag, og jeg gleder meg. Håper de har litt mer i butikken enn den i Kristiansand... Er bare innom en liten tur her på blogge mens jeg egentlig skal pakke.
I morgen reiser min mor, lille engel og jeg til Porsgrunn på besøk til min tante og onkel. Vi skal reise med toget, så da blir det til å pakke dvd`er og macmaskin. Håper bare at en liten rumpe har tid til å sitte litt i ro:-)


På lørdag blir det en tur ned i byen å kose oss. Kanskje litt shopping også? Gleder meg til å besøke Home & Cottage, vi var i butikken i Kristiansand sist helg, men fant ikke de tingene jeg hadde bestemt jeg skulle kjøpe. Håper på bedre lykke denne gang;-)

ønsker alle en fortsatt flott kveld
Må få pakket ferdig nå

4 kommentarer:

 1. Hørres kjekt ut med Porsgrunn tur, og isje minst H&C!!! God tur og hb du finne d du ska ha:))

  SvarSlett
 2. Hei hei ;) du må ta en tur på herkules - der er det en Live butikk og home & cottage og søstrene grene - de har ofte veldig mye fint ;) og i Skien så er det en liten butikk på hjørnet ved Lietorvet - bikuben heter den , de har masse fint - men stenger tidlig kl 13.00 på lørdag tror jeg - mamma vet hvor butikken er hen ;) Kos dere massevis- håper dere får en fin helg ;) Klem fra Britt

  SvarSlett
 3. Så kos med tur:)
  Ha en herlig liten ferie ♥

  Klem Line

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...