tirsdag 19. oktober 2010

KASTANJER

Da vi var på tur til Porsgrunn sist uke måtte vi jo ut å gå en tur i det nydelige været. Kaldt, men sol fra skyfri himmel måtte jo nytes. Jeg kunne huske fra jeg var liten av at det skulle være kastanjer i området og vi bestemte oss for å se om vi ikke kunne finne noen.


Ut på tur på let, men tror hukommelsen min spilte meg ett lite puss, for det var ingen kastanjer å finne der jeg så det for meg at treet skulle være... Da var det bare å gå en tur i steden for, men plutselig ser min mor flere kastanjer på bakken rett foran nesen, så da var det bare å plukke.Folk som kom forbi trodde sikkert det hadde klikket for oss *smiler* men samme det, kastanjer skulle det bli med hjem. De er jo så flotte å pynte med. Tenkte jeg skulle ta med ungene en dag å se om vi ikke kunne finne noen flere.


Ett lite stemningsbilde her fra, det er jo nesten mørkt ute når jeg kommer hjem om dagene, så noen bilder uten blitz er det nesten umulig å få tatt. 


Nye Green gate servietter fikk også bli med i posen fra Porsgrunn. Bruker å hamstre servietter, men nå var det ganske så tomt i skuffen. Neste blir nok juleservietter, gleder meg...

Minner om at det er 20% på alt yttertøy i nettbutikken resten av uken + fri frakt!!

Ha en fiin tirsdagskveld, med eller uten Grey`s

2 kommentarer:

 1. Så koselige bilder:)
  Har dere sengetøy fra blafre i butikken? fant det ikke i nettbutikken, men tenkte jeg måtte spørre likvel i tilfellet du har;)

  SvarSlett
 2. Flotte bilder!
  Er så kos og ta med litt av naturen inn nå på høsten syns jeg, og kastanjer er vakre ♥

  Klem Line

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...