tirsdag 12. oktober 2010

LITT FRAMGANG I STUA

Endelig har vi fått ånden over oss igjen til å jobbe i stua. Det har gått litt treigt i det siste, har vært alt for mye å gjøre på jobbene våres. Håper at vi kan holde opp dampen en stund framover, helt til mannen reiser til Danmark på torsdag hi hi.


Taket er klart for at han kan gå igang med det elektriske. Det blir til en hel del jobb vil jeg tro siden vi skal ha så mange spotter i stuen. Sånn er det vel når en er gift med en elektriker, kan jo ikke være for lite lys vet du:-) Jeg bryr meg ikke så mye om akkurat det, bare jeg får strøm til lysekronen jeg tenker å ha over spisebordet. 


Her ligger all den herlige? panelen som skal grunnes før den blir slått opp. Det går fram over, men 60 kvm er en del. Heldigvis har jeg fått tatt en del i dag og hadde håpet at jeg kunne ta litt mer i kveld, men det ser ikke slik ut. Sagen har nemlig flyttet inn i stuen... Trenger vel ikke si mer om hvordan det ser ut på gulv og hvordan støvet virvler rundt bare en skal snu seg.


Som jeg sikkert har skrevet før så var det fliser i vinduskarmene her, av en eller annen grunn... Men nå er det også fjernet og det gjorde det ikke bedre ang. hva støvet gjelder. Må nok bo og trå i bygningsstøv en tid til, derfor har jeg og minsten emigrert til kjøkkenet for tiden. 


Her er det katten som får gjennomgå hi hi. Har det blitt bestemt at den skal sitte i fanget, så nytter det ikke så mye om han faktisk har tenkt å gjøre noe annet. Halsen er en fin ting å holde fast i:-)

ha en fin tirsdagskveld

Vil minne om at det fortsatt er fri frakt i nettbutikken
3 kommentarer:

 1. Hei Agnes..

  Så kjekt å se at det går fremover i stuen deres. Det er skikkelig bånn å bo i støv og rot men heldigvis kommer det noe godt ut av det :)

  Nydelig Jente du har.
  God natt klem.

  SvarSlett
 2. Flinke dere er! Mye jobb, men tenk så fint det blir når dere er ferdig! lykke til videre:)

  SvarSlett
 3. Dere er gode! Men jeg lot meg sjarmere aller mest av engelen og pusen nederst ;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...