søndag 10. oktober 2010

MEDISIN MOT KJØPSMANI...

Borte bra men hjemme best. Godt og være hjemme igjen men du og du som vi har kost oss i helgen. I dag tidlig var været kjempegodt og da var det ut i båten en tur. Ikke store båten men ungene syns det var helt fantastisk, styre fikk de også lov til:-)


Fortsatt ikke den store fiskelykken, men tror ikke det ble tatt så tungt. Tror det var kjekkere å styre båten.


En liten engel på vei opp til hytta igjen. To lange turer med båten, så var hun glad og fornøyd.


Ett nytt familiemedlem ble med hjem og for å være helt ærlig så er den ikke til å anbefale hi hi. Lille engel syns Timmy tid er helt topp og hun var ikke tvil om at denne bare måtte være med hjem! Men det som er at den lager en så utrolig irriterende "bæ" lyd, så tenkt deg om før du legger den i handlevogna hi hi. Jeg har som sagt kjørt med Timmy i 3 timer i dag. Bæ bæ bæ bæ bæ, ja jeg sier ikke mer...


En tur innom Landstil ble det i dag på vei hjem, men med unger som skulle på toalettet og så kjøpe snop så ble det ikke så mye shopping. 


Ikke var det disse heller som gjorde at det var lite med stasj i posen... Kanskje de kan virke ved en senere anledning hi hi.


Gode var de iallefall. 


Nå skal jeg slappe av resten av kvelden for i morgen er det jobb igjen. Minner om at da blir de nye Blafre varene lagt ut i nettbutikken. 

god ny uke, her er det høstferie uke...

ps bilen er avlevert og den nye eieren ble kjempefornøyd:-) Prøveturen er tatt allerede!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...