tirsdag 26. oktober 2010

NÅ SKAL DET SLAPPES AV

Så var kvelden her og denne dagen har rett og slett fløyet av sted. Kjente jeg ble litt småstresset når nettbutikken plutselig ikke funket, men det ordnet seg heldigvis.


Først vil jeg takke alle som har besøkt nettbutikken og dere som også har handlet, dere gjør at det er verdt å holde på. Det tar faktisk ganske mye tid:-)
Jeg bruker alt i alt veeeldig mye tid foran dataen, du vet bloggingen  i seg selv tar jo en del tid. Bare spør mannen...hi hi. Og selve butikkdriften er jo ett helt kapittel for seg selv, og hadde det ikke vært for resten av familien som støtter opp, hadde det aldri gått.


Klager ikke*smiler* for tenk for ett privilegium å kunne gå til en jobb som en har vært med på å bygge opp fra begynnelsen. Jeg er utrolig glad for at jeg har den jobben jeg har og en kan vel si at det mer er en lidenskap for meg.


Av og til kan det være dager der en tenker; er dette virkelig verdt all jobbingen? Samme svar kommer hver gang - JA!! Så tusen takk til alle dere som er med på å gjøre jobben min så kjekk.

Nå skal jeg snart sette meg til bords, mannen lager middag og etterpå blir det til å slappe av med en god kaffe og de nye julebladene ;-)
Her er det øspøs regn - deilig med kos inne.

Fortsatt god kveld til alle som er innom bloggen.

PS 20% i nettbutikken til alle følgere av bloggen og liker på facebook. Skriv bare i kommentarfeltet at du er følger eller liker, ellers får du ikke tilbudet;-)1 kommentar:

 1. Koseleg bilde med lysestaken☺

  Kan tenke meg det er masse jobb ja-men er nok spennande og☺

  Kos deg ikveld☺
  Eg venta på sinnasnekkern☺

  Klem M♥

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...