onsdag 13. oktober 2010

PAPPA, BAKER DU?

Da har vi kommet enda ett lite skritt videre... Den stygge vedovnen er borte, den står riktig nok rett utenfor døra, men den skal ikke inn igjen. Fortest mulig skal den kjøres på søppelfyllingen og jeg kommer ikke til å savne den en eneste gang hi hi. Snart er hele den røde mursteinen også ut av syne - mannen holder på i skrivende stund å pusse den opp.


Her holder han på å fylle i "vinduet" som var over vedovnen. Blir ganske spennende dette her framover å se hvordan det blir. Vi har nemlig kjøpt oss en hjørnepeis, derfor må det bygges ut en liten vegg i tillegg. Den skal også pusses opp og sluttresultatet skal jo bli hvitt *smiler*


Vi fant ut at det ikke gjorde noe at vi måtte sette opp en vegg 90 grader ut, fordi stuen er så stor at en vil ikke merke det så godt. Det eneste er at vi får litt mer adskilt fra der vi skal ha TVén, men det gjør jo ingen verdens ting.


Da lille engel og jeg kom hjem i kveld så var det første hun sa da vi kom inn døren: "Pappa, bage du?" hi hi. Ja en kan jo begynne å lure he he. 
I dag hadde jeg tenkt at malerkosten igjen skulle svinge seg, men da en liten engel? stod opp på feil fot i dag, ja da var det bare å slå seg til ro hos mormor:-) Malingsjobben springer nok ikke fra meg, så den får ligge til en annen dag.

ha en fiin kveld

2 kommentarer:

 1. Dette blir nok veldig bra! Flink mann:))
  Og nydelige lillemor da, "baker du pappa?" hahaha...

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Hehe..
  Dette blir nok bra, jeg gleder meg til å se det ferdige resultatet..."en gang" hihi!!

  Ha en fin dag.
  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...