søndag 3. oktober 2010

SNART GIVE AWAY IGJEN

Ser at telleren min nærmer seg 6000 besøkende og da har jeg jo lovet en ny giveaway til en av mine følgere. Vet ikke enda hva premien skal være, men det finner jeg nok ut av snart:-) Vi har jo fått inn mye nytt i butikken, så det burde ikke være så vanskelig.


Har du lyst å følge bloggen min, skal du være hjertelig velkommen - men det skal kun være for at du har lyst.

Ellers så vil jeg takke for alle kommentarene, det er bare så hyggelig å lese hver og en. En blir jo både glad og stolt at så flotte mennesker rundt om i Norges land liker ting en viser bilder av og skriver om:-)
Tusen takk alle sammen!! Hva hadde vel bloggen vært uten dere? - INGENTING!!

ønske om en god kveld videre
vil også takke alle som har lagt seg til som liker og har invitert på facebook:-) Det betyr veldig mye for oss.
4 kommentarer:

 1. Håpe det med opplastningen ordne seg snaaart, skikkelig irriterende! Har prøvd flere ganger i kveld uten hell:( Men men får prøve på nytt imårå:)
  Skikkelig fin hylle i innlegget under! Heldig du som fikk plass på Bohus kvelden, det var fullt når eg fant ut at en kunne melde seg på:( Litt treig eg...hehe...

  Ha ei fiiin uke i stormen:)
  Klem!

  SvarSlett
 2. Å leser Pippilottas kommentar over her - jeg var påmeldt m 2 stk til Bohus, men så ble det sånn at jeg måtte reise i begravelse i nord norge, og fikk jo ikke dratt. At jeg ikke tenkte på å nevne det på bloggen, så kunne jo noen andre fått dratt i mitt sted :/ jaja, lett å være etterpå klok!

  SvarSlett
 3. Åh, Pedersen? du skulle bare spurta opp ;) Hva var premien da?

  SvarSlett
 4. ah, nå så jeg for meg gavekort etc på mange tusen ;D hehe, for det hadde kommet godt med ;)

  Trakk de det bare om igjen da? (ellers kunne jeg jo alltids sendt en mail, hehe)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...