søndag 31. oktober 2010

SNART KLAR FOR MALING

Da har vi kommet enda ett skritt videre på oppussingen av stua. Det går ikke så fort for tiden, men nå nærmer det seg at vi kan ta inn den nye peisen/vedovnen:-) Så får vi iallefall en liten sniktitt på hvordan det kommer til å bli.


Mannen har murt opp en ny vegg som går 90 grader ut fra den gamle murtavlen slik at vi får ett "peishjørne," håper og tror at det skal bli bra.


Det blir iallefall mye bedre enn det var før... Bare det å bli kvitt den gamle vedovnen gjorde sitt hi hi. Gleder meg også til at vi kan begynne å fyre igjen, det gjør det så mye mer koselig enn bare varmepumpen.


Slik så det ut før... Å du å du jeg er glad for at den røde mursteinen er historie. Hadde det bare vært "gammel" murstein, men slik en "ny" en kan jeg bare ikke like. Godt at smaken er som baken-delt;-)


Alt skal males hvitt så fort det lar seg gjøre, men regner med at det må tørke noen dager først. Når det gjelder mitt malingsprosjekt så har haugen med takpanel minket betraktelig, men det gjenstår enda en del... Må nok få svingt malekosten igjen snart.
Da har du fått en liten titt på hva som skjer for tiden i det blå huset.


En (det var to... men den ene knuste...) telysestake fra Kid ble også med hjem igår. Satte ett kubbelys i jeg da:-)
Vil minne om at i kveld blir det trekning av giveawayen blandt alle liker på facebook, så har du ikke hengt deg på er det forsatt mulig. 
Det er fortsatt 20% + fri frakt på alle varer i nettbutikken til DEG som er følger av bloggen eller liker på facebook. Pssst! husk å skrive det i kommentarfeltet.
Velkommen til nye følgere av bloggen, kjekt å se at det blir flere.

ønsker alle en deilig søndag. 

Vi skal snart på besøk til tante og etterpå skal vi ut å spise middag.

1 kommentar:

  1. Hei du gode♥

    Dette blir spennande!Å interiøret gledar eg meg til å sjå i den nye stova:)

    God søndag♥

    Klem frå Astrid

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...