tirsdag 30. november 2010

1. DESEMBER I MORGEN...

... og jeg er langt fra ferdig med pakkekalenderen. Har klar pakkene for i morgen og tre dager til, men så er det slutt. Må rett og slett ta meg en tur ut å få kjøpt inn flere pakker, helst resten... Det har vært så travelt i det siste med stua, jobben og møter på skolen at dagene har rett og slett løpt fra meg.


I kveld har jeg prøvd meg på å dekorere lys, kjempekjekt!! Enkelt var det jo også; du vet det enkle er mange ganger det beste.-)Jeg har brukt bilder fra servietter som jeg faktisk har kjøpt på matbutikken her hjemme.I bakgrunnen her ser dere pakkene for i morgen, gikk litt fort i svingene med innpakningen. Hadde litt andre planer for hvordan jeg skulle pakke inn kalendergavene, men det får jeg ta de andre dagene hi hi.
I morgen er det kornblanding som er i pakkene, vi skal nemlig lage fuglemat. Har prøvd å være litt kreativ *smiler*Måtte bare vise ett bilde av min mors adventstake, syns den er bare så fiin!! Masse kongler og andre naturmaterialer sammen med litt kuler og stjerner. Jeg satte på noen andre lys og pyntet med tall og hyssing.

ønsker alle en strålende tirsdagskveld
3 kommentarer:

 1. nei, det er jammen ikke lett å få tid til alt i disse dager. 24 pakker er jo endel også.. vi måtte ta et skikkelig jafs på lørdag som var og bli ferdig med det. så lurt med kornblanding, kjekt når det er noe de kan bruke å lage ting av.

  SvarSlett
 2. God kveld!
  Jeg er akkurat ferdig med og pakke inn kalendergaver jeg og, og mangler selvfølgelig noen... de får komme etterhvert:)

  Kjempeflotte lys du har laget, det er jo bare så enkelt, og såååå fint!

  Ha en herlig 1.Desember i morgen og kos dere med å lage fuglemat:)

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Vakre lys!! :) Hva slags teknikk brukte du??

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...