mandag 1. november 2010

1. NOVEMBER...

... sier kalenderen og det er årets mørkeste måned vi har begynt på. Derfor må vi tenne ekstra med levende lys, noe jeg igrunnen alltid gjør når det ikke er sommer da:-)


Dette flotte lyset fikk jeg av min mor i går, men det skal spares litt på før jeg skal tenne det. En inspirasjon til å få ferdig stua kanskje?


Lange fyrstikker i en søt engleinnpakning. Disse blir gode å ha til jeg skal fyre i vedovnen og flotte som pynt også. Disse hadde hun også kjøpt til meg, og viss du lurer på hvor hun fant de så var det på Rema 1000:-)


Det kom ett reklameblad fra Rema 1000 for noen dager siden og da nevnte jeg at slik skulle jeg hatt, og det fikk hun med seg;-) 

ønsker alle som er innom bloggen en god ny uke.

2 kommentarer:

 1. Hei,
  fikk pakken på lørdag, og var veldig fornøyd! Tusen takk for ekstra hilsen, det var veldig koselig! (mannen er ufattelig fasinert av lysene, som ligger fremme til pynt - tror han har innsett at de ikke skal tennes) ;D

  Ønsker deg en flott ny uke - var spennende å få utlevert eksamen i dag, tror det skal gå bra.

  SvarSlett
 2. Hei agnes.
  Så heldig du har vært da. Nydelig lys og fyrstikk boks. Tror kansje må innom rema jeg også..
  Virker som de har møye løye der :))

  Ha en fine kveld.
  Klemmer

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...