søndag 21. november 2010

DA VAR JEG TILBAKE...

... igjen fra en kjempekoselig helg i Kristiansand. Min mor, søster og jeg har hatt en hel helg for oss selv med god mat, hotell, avslapping og ikke mins myye shopping. En nye Parajumpers jakke i førjulsgave fra min snille mor ble det også - ME LOVE!! Helt fantastisk med en slik helg, lade batteriene før julestriden. Med julestriden så mener jeg selvsagt laange åpningstider og travle tider på butikken... men gøy er det jo:-)


Mange julegaver er kjøpt og jeg har aldri ligget så godt an før, ser ut til at desember blir til mest kos sammen med familien. Litt til meg selv også ble det jo på turen, mange flotte interiørbutikker;-) Enda mer julepynt har kommet i hus. Neste søndag blir jo til å pynte litt tenker jeg og jeg gleder meg. 


Flere julegaver skal også lages ferdig denne uken, kjøpte nemlig en del ting på turen. Adventsstaken mangler bare lys og litt mose så er den også klar til at det første lyset skal tennes om en uke. Med andre ord en herlig tid vi går i vente.


Kalenderlys fra Åhlens ble også med hjem, syns de var så søte disse små lysene. Mangler bare staken hi hi men regner med at jeg skal finne den neste helg. Koppehåndkledet som du ser i bakgrunnen er også fra Åhlens, tenkte å bruke det som en liten duk. Angrer på at jeg ikke kjøpte to stk men får ta meg en tur innom en dag å kjøpe ett til. Med dette så 

ønsker jeg alle en riktig god søndagskveld
1 kommentar:

  1. man trenger ikke alltid reise så langt for å få litt privattid, eller for shoppingens skyld. heldig du er som har fått en slik flott jakke.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...