fredag 26. november 2010

FLOTTESTE DUKKEVOGN EVER?

Jeg glemmer ikke første gang jeg så Silvercross dukkevognen i en butikk i Stavanger. Jeg var helt i hundre og viste den til store engel for å prøve å hente fram litt entusiasme, men det eneste jeg fikk til svar var: Jeg liker ikke dukker og dukkevogner... og det første jeg tenkte da var at jeg har jo ingen jeg kan kjøpe den til. Store engel som da var 4 år, var og er ikke det minste interessert i dukker og dukkevogner. Hun har fått så mye fra Babyborn til jul og bursdager, men det har bare ikke blitt rørt.

Jeg kan huske jeg stod å hadde så lyst å kjøpe den alikevel, for kanskje lysten for å leke med dukker og dukkevogn dukket opp? Men jeg kan huske at det var en av de få gangene mannen har sagt stopp hi hi. Han mente på at en kjøper ikke en dukkevogn til flere tusenlapper for at den skulle bli stående inne på ett kott fordi barnet ikke gidder å se på den en gang.


Det ble ingen dukkevogn den gangen og har ikke blitt noen siden og mammaen i huset hadde igrunnen fortrengt hele Silvercross dukkevognen. MEN så har det seg jo slik at det har kommet en liten engel siden den gang, og hun bare elsker lekekjøkken og dukkevogner!! Jippi, så da blir det kanskje en fantastisk rosa dukkevogn alikevel, uten at den blir stuet bort i ett kott eller at mannen sier stopp hi hi. Det er faktisk en rosa dukkevogn hun ønsker seg mest!! (leser du, mannen min??)

ønsker alle en riktig god fredag og adventshelg

3 kommentarer:

 1. Den var så kul. Har tenkt å kjøpe dukkevogn til jenta mi til jul. Ok, hun er 1 1/2 men går og bærer på dukker eller bamser hele tiden, så hun er helt klart en sånn jente..:-) Må inn å sjekke den vogna ja. Har liksom ikke lyst på de vanlige, masseproduserte jeg..:-) Takk for tips og ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Den var søt den!
  Og ja, den MÅ hun jo bare ha ♥
  Ha en finfin fredag!

  Klem line

  SvarSlett
 3. Den er såååååååå fin!!! fikk helt åndenød første gang jeg så den. For å si det sånn, hadde jeg enda hatt normal inntekt erdet mulig jeg måtte gitt etter for det behovet ja!!!

  Tusen takk for hyggelig hilsen - og, JA - jeg gleder meg hinsides til 14. desember er over - for da har jeg siste eksamen, og kan starte juleferien, hurra!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...