onsdag 17. november 2010

FØRSTE AMARYLLIS I HUS

I dag har jeg hatt fri og faktisk fått gjort kjempemasse, til å være meg da;-) Minsten og jeg skulle ha vært i barnebursdag i dag, men med feber og en durabelig hoste fant jeg ut at det var best å holde seg hjemme. Mange maskiner med vask ble unnagjort og det er deilig. Når jeg reiser til Kristiansand og pappa skal stelle hjemme så er det jo greit at det meste av klær er vasket og huset er ryddet og rent.
Ut over ettermiddagen ble lille engel så pass god at jeg fant ut at vi trengte til en liten luftetur.


Ut en tur på shopping har vel aldri skadet hi hi. Det skal sies at det var en rask lite luftetur, men av og til må en bare skifte "stue." Da var det godt å få unnagjort litt småærend samtidig.


 Hadde ikke tenkt at jeg skulle kjøpe hverken amaryllis eller svibler enda, men... de stod der så søte og jeg måtte bare ha;-) Foreløpig står den i fugleburet, men når den blir større og den flotte blomsten spretter ut skal den flyttes. Jeg har lagt litt mose rundt løken og pakket potten inn i gråpapir. Det får duge til jeg finner en passende potte.


Sviblene har også blitt dekket av mose og gavepapiret fra butikken. Har knyttet litt hyssing rundt. Disse blir rosa, ville jo hatt hvite men de blir nok ikke de siste som kommer i hus. 


Deilig duft gir de også fra seg:-) Det går så fort nå til 1. søndag i advent og etterpå går det bare slag i slag fram til juleaften. Puh... trøster meg med at jul blir det uansett om stuen er ferdig eller ikke.
I kveld skal jeg male murtavlen - hvit.

ønsker alle en god onsdagskveld

1 kommentar:

 1. Så deilig med en skikkelig vask:)
  Og herlig og belønne seg selv etterpå med noen søte blomster:)
  Så nydelig den var inni buret og så flott det ble med gråpapir rundt pottene!

  Ha en herlig kveld!

  Klem line

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...