tirsdag 16. november 2010

FYRSTIKKESKER

I kveld har jeg prøvd meg på å dekorere fyrstikkesker, tenkte det kunne være en koselig liten tilleggs julegave :-) Med en syk 2 åring i huset er det ikke så mye som blir gjort. Derfor har jeg kost meg med fyrstikkeskene nå i kveld.


Jeg har klippet ut motivene fra ett gavepapir vi har i butikken, men tror jeg skal se meg om etter andre motiver til resten av eskene. Tips mottas med takk! Jeg kjøpte 9 esker og damen i kassen så litt mistenkelig på meg hi hi.


Syns kanskje det ble litt mye striper, men de får duge. 
Har også begynt så smått å planlegge ungene sin pakkekalender. Dette året skal det kjøpes en del hos Panduro har jeg bestemt meg for. Tenkte på disse pakkene du kan kjøpe, der alt du trenger er med. Kjekke ting for ungene (og mamma) å få lørdager og søndager;-)


Det kan være koselig både for liten og stor at de får noe som vi alle kan gjøre sammen. Noe det ikke alltid blir tid til i en travel hverdag...


Til helgen reiser min mor, søster og jeg til Kristiansand for julegaveshopping og gjett om jeg gleder meg?! 

ønsker alle en fiin tirsdagskveld
3 kommentarer:

 1. Kjempefine☺
  Er so kjekt sitte å pusle med dette☺
  Viss du googla "vintagebilder" kjem det opp masse fine bilder du kan lagre på pcn din☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. So skjønne fyrstikkesker.
  Det blir koselige og nyttige gaver:)

  Go bedring til den lille!
  Klem
  Mette

  SvarSlett
 3. Kjempesøte smågaver. Jeg har også planer om å lage noen slike i år også. Koselig å gi bort en flaske vin, en bunt lys og en søt fyrstikkeske.

  Ha en fin kveld

  Lotte

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...