søndag 7. november 2010

GOD SØNDAGSKVELD

En kort tur innom bloggen for å ønske dere en riktig god søndagskveld og en ny uke med nye muligheter. Enda en travel helg er over. Lørdagen var det jobbing i butikken og 40 års dag. Var ikke hjemme før over kl. 3 i natt, og du kan tro det kjennes;-) Men kjekt var det iallefall.


Nye putetrekk med stjerner fra Princess ble også kjøpt på fredag. Har lett etter disse lenge men ikke funnet dem. Så da de lå der i butikken på fredag, så kunne jeg ikke reise fram dem. Tror de blir fine sammen med Klara sengetøyet.


I kveld blir det avslapping i sofaen med mannen og bestilling av nye vinduer og terassedør:-) Det nærmer seg jul.

håper du har en fiin søndagskveld
3 kommentarer:

 1. Hei..jeg har det stjernetrekket sammen mitt klara-sengetøy og det er helt nydelig. Det skulle ikke i butikken før nå, så jeg har også gått og ventet leeenge. Men verdt det! Nydelig. Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. heisann kjære victoria, jeg har notert meg bestillingen bak øret, skal lage dem så fort som mulig, men jeg må bare få levert ned noen til butikken nå siden de venter. Jeg har ikke emr engleknapper igjen, og det er en stund siden jeg har kjøpt dem, men jeg kan prøve å få tak i nye om du ønsker dem på? klem Monica

  SvarSlett
 3. Ååå det trekket og senge tøyet var bare helt nydelig. Elsker alt som har stjerner på for tiden.
  Flott blogg du har. Blir koselig å følge deg.

  Klem Ine

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...