fredag 5. november 2010

JEG FANT JEG FANT

Shoppingturen i dag ble bare helt topp! Mammaen alene, og kunne ta den tiden hun ville rundt i de butikkene som hun hadde lyst å se i. Dobbel lykke;-) Fant meg både nye klær og julebånd.


Kjempesøte Tildabånd som jeg har litt planer for til jul. Det ene måtte jeg prøve med en gang. Og resultatet ble nok ikke av det beste hi hi, men her i huset er vi ikke så "nøye" på hvordan det ser ut. Det er jo hjemmelaget av mammaen som ikke kan sy.

Ikke se på hvor skjeive de ble hi hi, tror kanskje jeg må ha "stappehullet" ett annet sted neste gang;-)

Mannen i huset fikk seg iallefall en god latter, så da har han fått sin daglige dose smil og latter. Og huset har fått seg noen hjemmelagde hjerter. De mangler noen knapper som jeg tenkte å pynte med.

god natt, snart tid for sengen.
3 kommentarer:

 1. Jeg syns hjertene dine ble kjempefine jeg...♥
  Og jeg var helt sikker på at du hadde symaskin som broderte, god jul var så fint sydd på:)
  Kjempefine bånd, lurt og lage slike sløyfer på sløyfene...

  God Natt!

  Klem line

  SvarSlett
 2. Kjempe fine ♥, du e jo knall flinke!!!

  SvarSlett
 3. hjertene ble kjempesøte synes jeg. Klart du skal få lov å bestille av meg, jeg hekler med glede noen til deg. Takk for alltid fine ord, det varmer. Ønsker deg en fin fin lørdag. god klem fra Monica

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...