mandag 8. november 2010

LITT MER JUL

Jeg har begynt å tenke mer og mer på hvordan julen nærmer seg og at vi går en veldig travel tid i møte. Men kjekt det blir det, ingen tvil om det. Som sagt så brenner vi utrolig mye stearinlys i dette hjemmet og jeg syns det er kjekt å ha litt forskjellige lysestaker. Deriblant en gammel melkeflaske, eller for å være helt nøyaktig en mineralvandflaske.


Da mineralvannet var drukket opp ble den brukt til melkeflaske:-) Denne flasken er jeg utrolig glad i og det er en av mine kjæreste ting. Det var nemlig min fars melkeflaske da han gikk på skolen.


Original porselenskork, veldig gøy at flasken er like fin etter mange års bruk. Kanskje de var litt flinkere før i tiden å passe på tingene sine?


Normalt står den til pynt i en Ib Laursen kasse, men nå når det nærmer seg jul så er det tid for å pynte den litt. Jeg har brukt ett blondebond som jeg har tredt Tildabåndet gjennom. Enkel og grei julepynt;-) Du vet, her i huset må det ikke være av det avanserte greiene hi hi.


Flasken blir nå brukt til lysestake, og enda en ting er klart for jul;-) Nå blir det avslapping med kaffe og blogging.

ha en god mandagskveld
3 kommentarer:

 1. såå fint det siste bilde, kjempe lurt!

  SvarSlett
 2. Så koselig med en gammel flaske med historie, jeg elsker slikt:)
  Lurt med Tildabånd inni blondene, ble en koselig pynt ♥

  Klem line

  SvarSlett
 3. Hei Agnes. Det er helt unikt med gamle ting med minner og historie. Slike ting kan ikke erstattes og får dermed en ekstra stor verdi. Jeg blir også ekstra glad i gamle skatter som kan minne en om en eller annen historie.
  Fine og stemningsfulle bilder og pent pyntet med jule stemning :))

  Håper du har det bare bra og at det går så det suser med både nettbutikk og den andre butikken.
  Ha en fine kveld.
  Klem, Mona

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...