fredag 5. november 2010

SYMASKINEN

I dag tidlig var det mannen som fikk store engel på skolen og leverte i barnehagen - skikkelig luksus morgen for mammaen i huset;-) Da alle var ute av døren fant jeg fram symaskinen. Her i huset så er det slik at viss jeg nevner symaskinen og at jeg har tenkt å sy noe, ja da er det nesten som om jeg skulle ha hostet opp verdens beste vits *smiler.* Mannen syns det er skikkelig morsomt. Da er det greit å bruke tiden en er alene i huset sammen med symaskinen.


  Jeg ser jo hva han mener  hi hi. Men sier til meg selv - Agnes, du blir aldri sydame, men hjerter det skal du også klare å sy. I dag har jeg fått til tre hjerter, men de to andre tenkte jeg å gjøre noe annet med, må bare kjøpe noe først.


Må også finne ett "julete" bånd som jeg kan sy på slik at jeg kan henge det opp. Kanskje en knapp eller noe annet pynt? Får se hva jeg finner. I dag begynner jeg ikke før i ettermiddag på jobb, så da tenkte jeg å reise ut litt tidligere. Må ha noe nytt til 40 års dagen vi skal til i morgen.


Planten jeg kjøpte sist helg lever fortsatt og blomstene begynner å springe ut. Liker god fargene på denne - hvit og grønn:-) Nå skal jeg gjøre meg klar for shopping og krysser fingrene for at jeg finner noe. Eller noe skal jeg alltid finne, men det er en kjole/tunika til i morgen jeg trenger. Ikke noen nye puter, pledd eller pynt;-) Er liksom så mye enklere å finne vet du.ønsker alle en god helg
1 kommentar:

  1. Kjempefint hjerte ♥ Og heldige du som har symaskin som du kan brodere med... er så fint med slik tekst på hjertene:))
    Syns du er kjempeflink jeg, så la de bare le, hihi

    Ha en fin helg!

    Klem Line

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...