søndag 5. desember 2010

2. SØNDAG I ADVENT

Da var vi kommet til 2. søndag i advent og jeg forstår nesten ikke hvor tiden blir av. Det er travlere enn noen gang i det blå huset for tiden. Vi jobber og jobber med stua og har nesten ikke tid til å nyte denne koselige adventstida, men når det blir ferdig skal vi nok ta oss en vel fortjent pust i bakken;-)


Amaryllusen har sprunget ut og jeg har hatt det så travelt at det var først i dag jeg så hvor vakker den er. Har klippet den av og satt den i ett norgesglass. Her pyntet med sløyfebånd og en sink pepperkakeform. Har glemt å skru på ringen på toppen av norgesglasser ser jeg hi hi. Det gikk litt fort i svingene for i dag er nemlig første søndagen vi har åpent i butikken, og det er min jobbehelg.Må nok ut å kjøpe noen flere nå som det nærmer seg jul, så at Mestergrønn har 3 stk for kr 100,- Er ikke det billig? Jeg husker ikke hva jeg betalte for denne. Julerose må jeg nok også snart få tak i.I dag har jeg fått ordnet litt flere pakker til pakkekalenderen, så nå er det ikke mange jeg mangler før jeg er ferdig puh! Det er ikke alltid like enkelt å vite hva en skal kjøpe,og gidder heller ikke kjøpe alt slags småting for det blir kastet etter en stund uansett.

ønsker alle en fiin 2. søndag i advent


2 kommentarer:

 1. Nydeleg blomst☺
  .....ganske like innlegg idag vi hehe☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Nydelig amaryllis og smart pynting.
  Nå må dere ikke slite dere ut før julen kommer, ta vare på hverandre !!!!!
  Blir gøy og se resultatet...gleder meg ;)
  Ha en fin kveld Agnes.
  Klemmer

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...