torsdag 30. desember 2010

DEN SOM LETER DEN FINNER...

... men det holdt hardt i dag. Mannen, minsten og jeg har vært ute på farten i mange timer i dag, 3 par med Timberland mukluk er jammen meg ikke lett å finne. Paret til min mor og meg var utrolig nok ganske lette å finne, men størrelsen til min søster var ikke så enkel. Vi fant dem i den siste butikken vi var i, og vi har vært i maaange... 3 par i 3 forskjellige butikker;-)


Jippi, jeg har blitt eier av disse flotte vinterskoene - igjen, tusen takk til min snille mor! Gleder meg til å prøve de ute i snøen i morgen på årets siste dag.


Jeg kjøpte noen servietter før jul på Åhlens som jeg likte så utrolig godt og angret på at jeg ikke kjøpte flere av. I dag da vi var rundt på skojakt fant jeg flere og da måtte jeg røske med meg 4 pakker til neste år hi hi.


I morgen har vi kommet til årets siste dag, og kvelden skal feires sammen med min søster og familie. Må nok ut å kjøpe noen stjerneskudd og litt raketter. Jeg er ikke så stor fan av raketter etter at mannen fyrte av en rett i føttene mine hi hi, men litt må vi jo ha.

ønsker deg en god nest siste kveld i dette året

ps. til dere som lurer på hvor jeg fant skoene; ett par på xxl på Forus, ett par på Skoby (samme senter som xxl) og det siste på DNA på Vågen 33. Litt rundt omkring kan du si hi hi.4 kommentarer:

 1. Hvor fant du skoene da ? Leter jeg også ;)
  Fant du de i stavanger?

  SvarSlett
 2. Grattis med nye sko, de va jo knalltøffe og sikkert goe å varme! Vil ønska deg og dine ei flott nyttårsfeiring, glede meg te et nytt år i blogglandia med deg:)
  Klem!

  SvarSlett
 3. Herlig! Godt dere fant dere sko alle 3:)
  Grattis, nå kommer ikke du til og fryse på bena mer;))
  Tusen hjertelig takk for herlig kommentar inne hos meg, det varmer ♥

  Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år, og gleder meg til og følge bloggen din også i 2011!

  Klem line

  SvarSlett
 4. Grattis med knalltøffe boots.

  Ønsker deg og dine et riktig
  Godt Nytt År.
  Takk for det gamle, ser fram til å følge deg 2011.
  Klemmer

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...