tirsdag 28. desember 2010

JIPPI, PAKKE I POSTEN!!

I dag når jeg kom hjem stod det en stor pakke og ventet på meg i gangen. Jeg har gått å ventet på den siden før jul, men du vet mye post skal fram og denne kom ikke fram før i dag. Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves:-)


Den franske kirkestaken min var en av tingene som var i pakken. Den var bare helt nydelig, selv om mannen ikke syns den var noe flott i det hele tatt hi hi. Mammaen i huset er iallefall strålende fornøyd. Ett skår i gleden var at jeg klarte å gli på snøen da jeg skulle hente posten og datt med øret rett i bildøren. Rett før at kuttet gikk helt gjennom... Du kan si at det venstre øret er ikke noe vakkert syn:-(


Foreløpig har jeg måtte sette lysestaken på kjøkkenet men den skal få sin plass i stua når den blir ferdig. Blir ikke helt det samme på en kjøkkenbenk. Det skal nok bli en ordning på det ja *smiler*


Paiform fra Green gate var også en av tingene som lå i pakken. Syns disse er bare så søte og nå som det er jul og alt ting passer den jo perfekt. Kanskje jeg må lage en eplekake en dag, vi har så mange epler som ble kjøpt inn til jul. Trespoler med blonder fra House Doctor ble også puttet i handlekurven.


Julegrisen fra Chic Antique fikk plass i katten sitt kloremøbel. En liten en syns visst den passet der (mammaen har i skrivende stund satt den på bordet). Får se hvor lenge den får stå i fred.


Putetrekk fra Green gate og muffinsformer fra Ib Laursen (disse tok minsten til sitt lekekjøkken med det samme) kom også i pakken i dag. Det har vært som en liten julaften igjen hi hi. Alltid kjekt med noe nytt, og som sagt så var vel dette gaven det skulle stå Til mamma Fra julenissen? 
Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med julegavene jeg har fått, men de får dere se en annen dag.

fortsatt gode romjulsdager
7 kommentarer:

 1. Au! Det hørtes ikke noe godt ut...

  Takk for hilsen i dag. Trist med faren din. Livet er urettferdig og uforklarlig.
  Ta vare på deg selv og dine. De er det beste med livet...

  Klem på deg. :)

  SvarSlett
 2. Hei♥
  AUUUU!! FY! Dette hørtest rett og slett fryktelig vondt ut!
  Hjelpe meg så uheldig:( Håper du har det nåkelunde♥

  SÅ fine ting som venta på deg i posten..Ei slik paiform fekk mammaen min i julegåve..Eg vil også ha.. ;)

  Den kandelaberen er SÅÅÅÅ LEKKER!

  God bedring♥

  Klem frå Astrid

  SvarSlett
 3. Offdå hørtes isje godt ut d øyra ditt, du må få deg sånne brådder som de gamle har hihi....
  Så mange flotte ting du har fått, det putetrekket og grisen står på ønskelisten her og:)) Ja me bur rett i veien så viss du har kjørt gjennom Onnai så har du garantert kjørt forbi:)) Må komma innom neste gong;)
  Om dokke har de God Jul eller Merry Xtmas skålene fra bruka, og saft muggen?
  Klem!

  SvarSlett
 4. Nydelig lysestake Agnes! Du kan det med å finne rett interiør til huset ;)
  Og god velfortjent ferie, vi sees til nyåret :D
  klem

  SvarSlett
 5. Å så koselige ting du har fått. Fine bilder! ha en koselig romjul videre. Kjedelig at du ramla da, får håpe det kommer seg raskt! Kos deg videre. Puslespill er å anbefale! Klem

  SvarSlett
 6. Nydeleg den kirkestaken!!!!! Fekk ein av mine foreldre til jul. Tenkte å legge ut bilder ganske snart...

  So synd at du fallt da:( Høyrest veldig vondt ut! Stakkar.Men,god bedring:)

  Kjekt å hente pakke med so mykje flott i*

  Klem Mette

  SvarSlett
 7. Ahh, den kirkestaken er bare herlig!
  Regnet nesten med at mannen ikke syns det, hvem mann ville likt den, hihi... men bryr vi oss? Neeiii.... ♥ Så mye annet fint du hadde fått i pakken og, rene julaften på nytt ja!

  Og huff, og huff, hørtes bare IKKE godt ut og slå øret sitt sånn da! Håper det går fort over! Må være forsiktige på glatten nå ja;)

  Klem Line

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...