lørdag 25. desember 2010

JULAFTEN 2010

Da var dagen som både små og store har ventet på over. Julekvelden ble holdt hos min mor sammen med min søster og famile. Ungene var helt sprekkferdige og forventningene lyste ut av øynene:-)
Pinnekjøttet var nydelig og riskremen ble nesten ikke rørt på grunn av at alle var for mette.

Det var overveldende mange pakker og de små var helt i hundre. Alle sammen fikk vi mange og flotte gaver og mammaen i huset ble nok ekstra fornøyd *smiler*
Tror nissen har hørt ønskene mine, som jeg ikke trodde jeg skulle få. Mannen og jeg hadde blitt enige om at vi skulle kjøpe oss nytt TV til stua når den blir ferdig. Det skulle nemlig være vår julegave til hverandre. 


Her er en liten frøken som ble ekstra glad for at hun fikk sitt eget kjøkken å kokkelere på. Kjempestas, og det har blitt flittig brukt allerede. For øyeblikket står det nede hos mormor men i morgen skal det fraktes hjem og da må vi nok opp på loftet å finne fram alle de andre tingene. Her skal det kokes til den store gullmedaljen hi hi.


I dag har vi hatt nydelig vær og da måtte jo skiene benyttes. En herlig og avslappende dag samme med familien. Vi har også vært sammen med min fars familie i dag, kjekt å treffe onkler, tanter og søskenbarn med barn som en ellers ikke ser så mye til.

ønsker alle en herlig romjulskveld, tror mannen og jeg skal se film når de yndige små er i seng (noe som trengst etter en ellers så sen kveld i går)2 kommentarer:

 1. hei:)

  Så søt lisje jenta di♥

  Å det var jammen eit lekkert kjøken!

  Ønskar dokke gode romjulsdagar♥

  Klem frå Astrid

  SvarSlett
 2. Kjempefint kjøkken:)Go`jenta får nok mykje glede med det!!!

  Ønsker dåkke ei fin romjul!

  Klem Mette

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...