mandag 6. desember 2010

JULEGARDINENE...

... har også kommet opp og disse ble kjøpt på Ellos:-) Billige var de og da trenger jeg ikke passe sånn på at ikke katten svinger seg i gardinene:-) Han har det med det av og til. Det skal sies at disse har han ikke rørt.
Dagene går mot kveld før jeg får svingt meg rundt føles det som om, mørkt når en reiser på jobb og mørkt når en kommer hjem igjen.


I det venstre vinduet kan du skimte julekulen min. Det er en kule lagt av pil som har jeg snurret små juletrelys rundt. Syns det er så fint med ting som en lager av pil, kunne tenkt meg å gått på ett sånn pilflettingskurs. Kanskje det var noe jeg skulle få gjort neste år?


Norgesglass fylt med polkagris snurrer? (vet ikke hva disse kalles) og sandkakeformer. Hettene kjøpte jeg på Kremmerhuset i sist uke. En svibel i MILK muggen fra Bruka;-)


Pakkekalenderkurven har blitt fylt opp igjen, den var faretruende tom på søndag. Har iallefall kommet over halvveis *smiler* Prøver å kjøpe noe lunde likt til begge to ellers kan jeg love deg at det blir bråk i hjemmet. Minsten mener at alt skal være likt, selv om det er 7 år mellom de to;-)


Ett litt bedre bilde i kveld, kameraet ble lagt i vesken med det samme jeg kom på jobb i dag. Etter at jeg begynte å blogge er det i bruk nesten hver dag. Noen som kjenner seg igjen?!?


To lys er tent og to igjen, men regner med at før vi vet ordet av det så er det fjerde lyset også tent. I mellomtiden håper jeg at jeg har fått gjort det som skal gjøres.
Da er det maling av tak som står for tur.

ha en fiin mandagskveld


2 kommentarer:

  1. Ååååå du din luring...du har jaggu fått fatt i akkurat de samme to typene som jeg ville bestille men det var utsolgt *sukk* Men jeg er som du så i innlegget "reddet" og har jul på "køket"!!!

    Ha en fin fin kveld Agens.
    Klemmer

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...