tirsdag 14. desember 2010

JULEKRANS

Endelig fant jeg sløyfebånd som passet til julekransen. Ikke det at det er noen spesielle bånd, men hadde sett for meg noen i sølv og hvitt så da måtte det jo bli det:-)


Har kjøpt noen nye julekuler etterhvert som jeg har funnet noen jeg likte godt, men mangler fortsatt en del. Tror jeg må ha noen flere for at det skal bli fint.


Finner jeg ikke alle i år, så kommer det nok noen til neste år. Kjekt å samle etterhvert som en finner noen spesielle. Skulle gjerne hatt noen flere fra miss Etoile;-)


Har satt noen lysklyper med lys på toppen men disse blir nok bare til pynt. Henger nok litt for nærme taket og brann er jo den store skrekken i denne stearinlys tiden.


Julerosen har også kommet i hus og den har fått plass i en sinkpotte fra Bloomingville. Ligger i nettbutikken om det skulle være av interesse. 
Dagene går i ett og i dag har det vært nissefest i barnehagen, kan tro det var en liten en som sperret opp øyne da nissen dukket opp:-) Apropo nissen; her en dag sa jeg til lille engel at viss en ikke er snill nå før jul, så sier nissen at det ikke blir noen pakker. Da sier den lille: Neehei mamma, nissen sier bare ho ho!!

ha en fiin tirsdag
2 kommentarer:

  1. så lekkert det ble, det er så utrolig fint med kranser

    SvarSlett
  2. for ein fin krans du har laga! Nudelege kuler og so lurt med lysklemmene da:)

    Kjempeflink du er!!!

    Klem Mette

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...