onsdag 1. desember 2010

KALENDERLYS

Jeg kjøpte noen kalenderlys på Åhlens da vi var i Kristiansand. Så for meg at jeg skulle ha de i en slik stake med skuff. Den fikk jeg tak i her hjemme, men så viste det seg jo at den er beregnet til vanlige kronelys.


Da ble det til at jeg kjøpte en lite kronestake. Vet ikke helt om jeg ble helt fornøyd, men nå får det være slik. Ellers så får jeg bruke kronen til noe annet:-) Leste forresten på nettet at en kan bare strø grovsalt der hvor lyset skal stå, så kan en sette i små lys i staker som er beregnet for større lys.


Tenk at det er den 1. desember i dag og første pakke i pakkekalenderen ble åpnet i dagtidlig. De små forstod ikke helt hva mammaen hadde pakket inn, men da det ble fortalt at vi skulle lage fuglemat i dag, JA da ble det jubel:-)


Du ser at julesløyfen går igjen i det meste her hjemme hi hi. Enkelt, billig og flott:-)
Nå er det to utolmodige små her som venter på at vi skal ned til mormor å lage fuglematen, så jeg må visst avslutte her.


Tudeluuu 3 kommentarer:

 1. Vart kjempefint ditta!☺
  Eg har også kjøpt dei lysa...men ikkje bestemt meg for kor eg skal ha dei...hmmm...☺

  Håpe dagen vert fin☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Hei Agnes!

  Den boksen med lys var slettes ikke dum, den var utrolig kul. Fikk også lyst på en slik :) Så der fikk du meg fristet gitt *smiler*

  Jeg må også få sagt at lysene du har dekortert ble så fine, nostalgiske og vakre.
  Brukte du collage lim eller har du strykt de på??

  Her i heimen skal vi straks til med konfekt laging, mmm blir deilig med prøvesmaking når det er ferdig.

  Ha en nydelig kveld sammen med dine!
  Klemmer fra meg

  SvarSlett
 3. Så koselig det ble med den kronen og sløyfen ♥ Det var jo veldig lurt:)
  Er så søte de små lysene med tall på:)

  Håper dere koste dere med fuglematlaging... stakkars pippipene for tiden, det er jo såååå kaldt! Her har det vært -22,5 i dag!

  Klem Line

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...