mandag 13. desember 2010

NESTEN FERDIG MED JULEGAVENE

Fredagskvelden ble brukt til julegavehandel, hadde håpet på å få tatt den siste resten og vi klarte det nesten:-) Mannen og jeg var ute uten barn så det gikk ganske fort i svingene, men litt mangler enda. Det er ikke så mange vi kjøper til, men det blir jo alltid litt alikevel.


Hadde kjøpt en del da vi var i Kristiansand, men du vet hvordan det er... Blir alltid litt ekstra til de små hi hi det er jo det som er det kjekkeste. Nå gjenstår det bare noen få gaver igjen så er jeg ferdig!!


Det har vært rolig her på bloggen de siste dagene, har vært sååå utrolig travelt!! Men på søndag var min mor, lille engel og jeg på den vesle julemessen i Prinsessehuset til Elin. Muffinsene på bildet var en av tingene som ble kjøpt - kjempesøte. Var også så heldig å få hilse på Mona med bloggen Villa Tverrteigen. Kjempekjekt!! Men det var ikke lange stunden for vi var på vei ut, får håpe vi kan snakkes mer en annen gang:-) Kjekt var det iallefall å hilse på deg.


Tusen takk Elin for at vi fikk komme og loftstuen din var nydelig pyntet;-) 

Nå står middagen å venter, kjenner det skal bli godt med noe mat.

ha en god mandagskveld, neste uke er det jul

3 kommentarer:

 1. Bare hyggelig. Neste gang kommer jeg innom butikken å slår av en prat:)

  SvarSlett
 2. Koselige Muffinser da♥ Herlig å være i mål med pakker, må slappe av og kose oss litt og den siste uka:))

  SvarSlett
 3. Så koselig med besøk i Prinsessehuset, tipper Elin hadde det koselig ♥ Artige de muffinsene:)
  Vi er og ferdig med pakker, har ikke så mange og kjøpe til vi heller... alle er til og med levert, så jeg slipper soverommet fullt av pakker:)

  Klem line

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...