søndag 26. desember 2010

NOK EN FLOTT DAG

I dag har både små og store og firbeinte vært ute i det flotte vinterværet. Vi har hatt blå skyfri himmel og helt vindstille, og da ble det nok en dag ute i snøen. Ungene, hunden og vi voksne har hatt det kjekt, ungene på ski. Det har vært en stor hit med langrennskiene de små fikk i adventskalenderen.

Votter, nei takk det er visst nok ekstrautstyr i denne familien.

Minsten er faktisk den ivrigste og jeg er spent på hvordan det går når vi skal opp i slalombakken, hun elsker nemlig fart:-)


Vi har en liten bakke rett utenfor huset og det er visst kjekt for både stor og liten. Ikke alltid så mye som skal til;-) Kaldt, men en kos dag ute i snøen.


Jeg har glemt å vise de gamle skøytene mine som jeg fant i kjelleren hos min mor, passet jo akkurat inn med de røde snorene. Så ett bilde av den firbeinte i familien, elsker å løpe med nesen under snøen. 


Sinkhuset fra Walter & Co og den utrolig søte bambien var to av gavene jeg fikk av min søster og familie. Bare elsker begge to, har jo sett noen bambier rundt i blogglandia. Endelig flyttet det en inn hos oss.


I morgen er det jobb igjen for mannen og meg, men vi har nydt disse fridagene sammen med familien. Er det ikke det disse dagene skal brukes til? Mannen disket opp med god middag i dag igjen. To dager til med jobb, så tar vi ferie til neste år:-)

til alle som titter innom; kos dere masse 


2 kommentarer:

 1. For nokre herlige vinter/julebilder!!! Luene til barna såg so gode og varme ut.

  Kos å vere ute i dette vinterlandet vi er velsigna med denne jula:)

  Og bambien... å, so skjønn!!!

  Kos dåkke videre i romjula.

  Klem Mette*

  SvarSlett
 2. Så kos med skidager i romjulen, akkurat slik det skal være;) I dag er det endelig vært litt ok vær her og, med kun -5, ellers i julen har vi hatt opp mot -27 og det er bare for kaldt altså!

  Så flott at du fikk mye fint under treet, jeg er fortsatt litt barnslig når det gjelder gaver jeg da... elsker og få mange, hihi - men jeg er mer glad i og kjøpe og gi til andre da ♥

  Håper dere koser dere like mye i romjulen;)

  Klem Line

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...