onsdag 29. desember 2010

PENT ELLER PRAKTISK?

 I dag har vi vært ute på en liten shoppingtur alle sammen (så lenge fikk visakortet hvilt seg hi hi). Minsten har fått seg nye vintersko og det er jo bare utrolig kjekt at de må brukes inne for kvelden:-)


Angulus v.s Sorel? De små har alltid brukt Angulus, men av praktiske grunner kjøpte jeg ett par med Sorel vinterstøvler til den eldste før jul. Disse skal visst være 100 % vanntette og holde på varmen helt ned i -40. I dag kom jeg over størrelsen til minsten og da måtte vi ta med ett par til henne også.
Er det noen som har erfaring med Sorel sine vintersko?

Dette året går mot slutten og det er ikke lenge til vi skriver 2011, syns tiden flyr avsted. Det er jo ikke lenge siden vi skrev 2010... Men med nytt år går vi en ny vår og lysere tider i møte.


Her i huset blir ikke julen gammel, skal få lov til å stå framme til rett over nytt år så blir den pakket bort for i år. Koselig er det nå uansett;-) Nei, nå ringer klokken på stekeovnen, mannen har igjen disket opp med deilig middag - litt sent men hva gjør vel det når vi har fri i morgen?


ønsker alle en strålende kveld
                                                                                                              4 kommentarer:

 1. Hei igjen:)

  For nokre herlige julebilder du viser!!!Liker so godt rådyret ditt...

  Ja, tenk snart nytt år!Tida flyg og vi prøver å henge med...

  Har ikkje erfaring med Sorel, men kunne veldig gjerne tenkt meg eit par:)Kjempefine dei du har kjøpt da. Skal nok ikkje fryse på føtene i dei...

  God kveld vidare***

  Klem Mette

  SvarSlett
 2. Jeg er veldig fornøyd med >Sorel,ungene er tørre og varme på beina. Men litt store og klumpete. Takk for at du tok deg tid til å svare på hvilken tapet det var. HElt enig at det kunne godt vært en Laurs Ashley tapet.
  Riktig godt nytt år til deg:-)

  SvarSlett
 3. Sorel-skoene er helt super. Her i huset har de vært brukt i mange år! Har brukt dem i ekstremkulde i NordSverige og de holder veldig godt på varmen. Det må sies at jeg får lester i mine, og det er en fordel når det er skikkerlig kaldt..

  SvarSlett
 4. sorel er ikke varme når de små holder seg mye i ro, ekstra varme sokker er påkrevd. De tåler slaps men holder ikke vannet ute og kan ikke erstatte feks.cherroks.Ullsolen kan taes ut og tørkes det er bra.bor i nord

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...