lørdag 18. desember 2010

TIL MAMMA FRA JULENISSEN?

Juleforberedelsene er godt igang men det er enda mye som mangler. Med jobbehelg og håndballturnering i morgen så går dagene i ett, er såå mye en skulle ha gjort hjemme. Kan ikke stå her på jobben å tenke på alt jeg skulle ha gjort *smiler* det blir nok jul lell:-)I ett svakt øyeblikk i dag mens jeg stod å tenkte på hva de der hjemme driver med, kjøpte jeg meg denne nydelige franske kirkestaken fra House doctor . Det jo bare være Til mamma Fra julenissen hi hi.
De små og pappaen skal i dag ut å kjøpe langrennski og jeg kjenner det begynner å bli litt "slitsomt" nå etterhvert med all jobbingen og være borte fra barna nå før jul. I dag da jeg reiste sa minsten: Ha det mamma, du kommer hjem i morgen? Du vet lange åpningstider - veldig sent hjemme.  Nå får en bare bite i seg de siste dagene og timene, så blir det nok JUL lell:-) Da skal ungene og jeg kooooose oss alt vi kan.

ønsker deg en strålende 4. adventeshelg

3 kommentarer:

 1. Nydelig!!! Har du den lysestaken i butikken??

  Stor klem♥♥

  SvarSlett
 2. Ohhh, I love! Den var bare lekker;))
  Huff, ja, det er nok ikke den mnd i året du har mest tid til hjemmekos, men som du sier, så blir det jo roligere etter jul - så får dere ta kosingen da;))

  Ha en fin helg!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Nydelige kirkestake!!! Heldige mamma og snille nisse;)

  God 4 søndag i advent tildeg også*

  Klem Mette

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...