onsdag 8. desember 2010

VI SKRIVER 8. DESEMBER

Da var vi enda en dag nærmere jul og i dag er det fri og pepperkakebaking. De små fikk ferdig pepperkakedeig fra Ikea i kalenderen i dag. Forhåpentligvis så blir det nok noen flotte hjerter å pynte med i vinduene:-)


I går fikk de hver sin lille kjevle, så vi får se om vi ikke får brukt de i dag. Det var "grubling" av det fæle i går hva disse skulle brukes til. 


Klokken og bordskåneren ble med hjem fra butikken i går sammen med en stor boks Kusmi tea; smak english breakfast tea. Denne skal nytes sammen med baking av pepperkaker;-)


I dag har jeg festet en lysklype med lys nummer 8 i, disse er kjøpt på Wallas verden, sammen med litt annet stæsj. Blandt annet to julekuler som jeg tror må være verdens flotteste *smiler*. Miss Étoile...


I skrivende stund så brenner vi på nr 7 så vi henger litt etter her i det blå huset, men med fri i dag så skal vi nok få brent ett par lys eller flere skal du se;-) Selv om den lille engelen har funnet ut at det er veeeldig gøy å blåse ut alle lysene som mammaen tenner hi hi.


Ute ligger snøen og skaper den deilig julestemning. Her er lekestuen som har ett flott lag med snø på taket og rundt seg.

med dette så ønsker jeg alle en herlig onsdag - husk å nyte adventstiden

1 kommentar:

  1. det høres ut som dere har hatt en veldig kjekk onsdag! galfin den glassklokka med svibel inni. fortsatt god kveld:)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...