mandag 10. januar 2011

EN DØR LUKKES OG NYE ÅPNES

Da var det mandag igjen, en ny uke og nye muligheter. Blanke ark og vi vet enda ikke hva som vil tegnes på arkene i løpet av uken. Her i huset er det med helt blanke ark vi starter denne uken og jeg kjenner det er både trist, vemodig og jeg sitter med mange tanker. Som dere har fått med dere så har bloggen fått nytt navn og header, noe som ikke er tilfeldig. Vi har bestemt oss for å avslutte butikken. Mye hendte i året som har gått og jeg har funnet ut at familien er å blir det viktigste.


I løpet av disse årene jeg har drevet for meg selv og nå sammen med min søster, har livet mitt vært utrolig travelt. Jeg har elsket det, sammen med alle de oppturer og nedturer det fører med seg. Og selv om kabalen har til tider vært utrolig vanskelig å få til å gå opp med jobb og barn - så angrer jeg ikke ett sekund. Eller kanskje ett av og til hi hi;-)
Når jeg nå sitter her å tenker på at døren til en stor del av livet mitt lukkes, er jeg glad for at det vil åpnes  nye spennende dører framover. 

Å avslutte noe som har vært din drøm, ditt liv og ditt framtidshåp  er jammen meg ikke enkelt.I dag og i dager framover er for meg en helt uvanlig situasjon; Agnes du er jammen meg arbeidsledig... Har bestemt meg for å ta det med ro en stund framover, bruke tiden sammen med de som betyr mest som inkluderer min kjære mor. Kan bruke denne tiden som en "forsinket" barselspermisjon *smiler.* Da minsten ble født var jeg hjemme i 2 uker, ellers så hadde jeg bare permisjon på papiret.


Personlig innlegg herfra i dag, men det er godt å få skrevet fra seg. Få lettet hjerte liksom, det er jo ikke en enkel beslutning... men jeg tror det er den rette. Livet er altfor kort til å gruble over ting i fortiden, nå er det viktig å fokusere på alt det spennende livet vil by på i framtiden.


Så i dag tenkte jeg å ta i bruk malerkosten igjen, den har fått en alt for lang pause. Både mannen og jeg kjenner nå at vi har fått en ny "giv" til å få ferdig stua. Tiden her i det Blå huset har ganske enkelt blitt brukt til helt andre ting den siste tiden. 


ønsker alle en fiin dag og ny uke


6 kommentarer:

 1. Hei Agnes.
  Personlig og ærlig...det liker jeg. Jeg skjønner situasjonen din veldig godt og har full forståelse for dette. Det har nok vært en veldig tung beslutning for deg og ta og det står all respekt ut av valget ditt. Familie er å blir det viktigst i livet. En må ta vare på hverandre og glede seg i hverdagen en vet aldri når ting snur seg på hodet som feks med din pappa.

  Tror nok det er viktig å starte med blanke ark som du sier og ta det der i fra.
  Selv har jeg sagt opp en jobb som jeg har hatt i 17 år, dette pga av sykdommen min. Det var ikke enkelt men jeg vet at jeg ikke kunne gått tilbake til samme jobben, den krever alt for mye av krefter jeg ikke har.
  Jeg er også arbeidsledig men på et litt annet grunnlag. Jeg skal i gang med noe arbeids trening nå snart for å se hvor mye kropp og helse kan klare.
  Aller helst kunne jeg tenk meg å jobbet i en interiørbutikk men på det nåværende tidspunkt så har vi ingen interiør butikker her som jeg bor. Jeg har ikke krefter til å starte en på egen butikk på egen hånd heller *sukk*
  Blir nok noe kontor arbeid på meg :)))

  Ta tiden til hjelp og se fremover mot noe nytt og spennende, kos deg i hjemmet og gjør ting du liker og har lyst til som kansje har blitt forvist tidligere.
  Jeg følger med deg her inne vet du og fortsetter med det :)))
  Takk for at du delte dine tanker med oss som titter innom deg.
  Ha en kjempefin dag Agnes.
  Skal tenke ekstra på deg i dag.
  Klemmer til deg:)

  SvarSlett
 2. Hei Agnes;)
  Både trist og god avgjørelse, tror jeg;)
  Selvfølgelig kjipt og legge ned butikken din, men samtidig så får du jo masse mer tid med familien din... det er vel ingen hemmelighet at det er tøft og drive for seg selv!

  Syns du virker som en tøff dame med bein i nesa, så det er nok ikke vanskelig for deg og finne noe annet og drive med... men først - Nyt litt fridager (etterhvert, regner jo med at det tar litt tid og avvikle butikken;) )
  Du har kanskje masse salg du nå da? Heldige kundene dine i alle fall, hihi

  Ha en fin mandag!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Dette var en utrolig sjarmerende og søt blogg:) Legger meg til som følger hos deg, og ønsker deg en koselig og fin uke:) Klemmer Myrullpiken<3

  SvarSlett
 4. Kjære Agnes, dette var trist å høre men forstår avgjørelsen din 100%. Det å drive butikk kan kanskje for noen høres veldig glamorøst ut men jeg vil tro at bak det hele ligger enormt mye jobbing og du må gi så utrolig mye av deg selv og som du selv sier, familien kommer kanskje litt bak i rekken. uansett, en tøff avgjørelse som det står respekt av. Gleder meg uansett til å følge deg videre, det er så trivelig her inne hos deg. stor klem Helen

  SvarSlett
 5. Så dumt!!!
  Stenger butikken eller forsetter noen andre driften?

  SvarSlett
 6. Hei,
  så trist at du skal legge ned butikken (dere har jo så mye fint!!!). Men skjønner godt at det er travelt, har forstått ut fra innleggene dine at du jobber mye. Når barna lurer på om mamma kommer hjem før de legger seg, så stikker det litt i hjertet. Jeg er sikker på at du gjør et riktig og viktig valg for familien din.

  Sluttet selv å jobbe for å gå tilbake til skolebenken som du vet. Den som intet våger intet vinner. Nyt "permisjonstiden" din du Agnes!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...