fredag 28. januar 2011

FOCACCIABRØD OG ØNSKELISTE

Legger ut oppskriften på Focacciabrødet, veldig enkelt å lage var det iallefall og det liker vi:-) Har prøvd meg på noen andre oppskrifter, men det ene ble ikke stekt skikkelig inni og det andre ble sprødt...

1 kg hvetemel
6 dl vann
50 gram gjær
1,5 dl olivenolje
2 ts salt
litt timian og flaksalt

Bland alt sammen og la deigen heve i 30 min. Klem den ut på en stekeplate dekket med bakepapir. Lag hull med fingrene, ha over timian, olje og salt. Etter hev i 40 min.
Stekes på 225 grader i ca 20 min.
Du kan også bruke soltørkede tomater, oliven, you name it. Men i min familie er de så kresne at jeg nesten ikke kan strø salt på en gang hi hi.

Velbekomme

Mannen sitter å ser på film og jeg har vært inne på hjemmesiden til Riviera Maison. Det er ikke å stikke under en stol at det er en av mine favoritter hva interiør angår:-) Har satt sammen en liten ønskeliste... Må jo ha noe å se fram til når stua blir ferdig;-)
"Mannen gløtter bort på skjermen å sier: Ha ha har ikke du kjøpestopp? Jo sier jeg, men jeg må jo samle litt inspirasjon. Viser han rammene med Father & daughter og han utbryter: Oj, den må du kjøpe!! Den må vi jo ha, få hjem 2 stykker!!"
Jommen sa jeg kjøpestopp hi hi. (Det skal vel nevnes at kjøpestoppen er noe jeg selv har bestemt meg for, men ikke helt har klart å overholde)


god natt

4 kommentarer:

 1. Naaaaaaam♥♥♥
  Kansje vi skal kose oss med dette i kveld?

  Det var kjekk ønskeliste det;)

  Nyt helga,du gode♥

  Klem frå Astrid

  SvarSlett
 2. Hehe...Kjøpestopp burde vi hatt noen og enhvær innimellom:)) Men det er ikke enkelt.
  Jeg kjøper av og til litt mye men aldri veldig dyre ting, jeg blir fornøyd selv om det ikke er så dyrt:)

  Flotte rammer fra RM!

  Jeg kjøpte biletter til Lisa W på billettservice:) Jeg skal på Onsdag 7 september og fikk plass langt fremme. Mannen skal være med som sjåfør og min mamma og søster henger også med på lasset..
  Det blir morro ass!!!

  Ha en fortsatt fiiiin helg vennen!
  Klemmer

  SvarSlett
 3. brødet hørest jo helt nydelig, og oppskriften må prøves, absolutt. Ang kjøpestopp har jeg det selv, og det er fryktelig hardt :-(
  Det har faktisk ført til at jeg ikke beveger meg i nærheten av fristelser, men to bad at internettbutikkene ikke er så altfor langt unna hihi. god lørdagskveld til dere. klem Helen

  SvarSlett
 4. Hei!

  Jeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter.no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og blogger.

  Jeg la merke til at du har smakfulle oppskrifter i bloggen din og jeg vil gjerne foreslå deg til å ta en titt på Matbloggtoppen her: http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

  Vi er for tiden rangert som den nest største side i verden i vårt marked der vi er i 37 forskjellige land. Alleoppskrifter.no har et stort antall besøkende som genererer høy trafikk fordi har over 20.000 unike besøkende / dag.

  Hvis du ønsker å legge din blogg til listen og få resept indeksert på Alleoppskrifter.no, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene her: http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

  Varme hilsen,

  Elin, Alleoppskrifter
  http://www.alleoppskrifter.no/

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...