fredag 21. januar 2011

GAMLE SKATTER

Så var det fredag igjen og det skal bli deilig med helg og fri. Da er det ikke så farlig med leggetider og en kan nyte avlappende morninger, ingen matpakker skal smøres og stressnivået kan senkes. Tror både barn og voksne har godt av det. Jeg har jo fri hver dag for tiden, men det er liksom ekstra deilig med helger. Helgene har på en måte vært litt ekstra hellige i denne familien siden mannen reiser en del i jobben sin, men når fredagskvelden kommer er han alltid hjemme igjen:-)


I dag har jeg gått å småpuslet her hjemme, den eldste er på skolen og minsten i barnehagen. Tomt hus helt for meg selv, eller meg og katten da. Han svinser rundt føttene og følger med i alt som skjer.
Skulle en tur opp på loftet å lete etter en duk - som jeg ikke fant, MEN noen gamle skatter dukket opp som jeg helt hadde glemt. 


2 herlige skåler som jeg fikk etter min mormor. Begge er fra Figgjo flint og er rimelig gamle. Ekstra kjekt er det jo når de er like hele og pene begge to. Ingen skår, men en kan se at de er godt brukt, og det syns jeg er jo noe av sjarmen med gamle ting. De skal jo se godt brukt ut.
Den ene har jeg lagt egg oppi, syns det er greit å ha noen liggendes i romtemperatur i tilfellet jeg skulle få bakeånden over meg;-)


Den andre som er litt større har jeg satt den ene Hortensiaen i. Dette har jeg satt på en av de gamle stolene mannen hadde med seg. Kunne tenkt meg å hatt ett annet "trekk" på stolene, men har ikke hjerte til å fjerne det som er i dag. Det er så flott ett broderi, men skulle vært i en annen farge... Det er ikke alltid en kan få begge deler.Er glad for at jeg tok meg turen opp på loftet i dag (vi bruker loftet kun til gjester i dag), slike skatter skal jo ikke ligge nedpakket i en pappeske. Tenker også på hva jeg kunne brukt dem til i julen hi hi, men det får vente til neste jul.

Ett tips; i går var jeg på Ikea og kjøpte meg Barometer lampen til kr 149,-, tilbudet gjelder ut denne uken:-) De hadde også billige Perleblomster og Narcissus (er ikke det en type påskeliljer?, er ikke sikker).

ønsker alle en herlig helg
har du noen planer?

3 kommentarer:

 1. So flotte skåler etter din mormor:) Kjekt å ta vare på!!!
  Og so fint du har gjort det rundt....

  Synd at Ikea er så langt vekke! Masse eg kunne tenkt meg der;)Har leigt oss varebil eit par gongar. Då er det å fylle opp etter månedar med saumfaring av katalog og nettsider +++ litt til venner og kjente også... Ønsker meg VELDIG Ikea til Ålesund!!!!

  God helg til deg og dine♥

  Klem Mette.

  SvarSlett
 2. God kveld Agnes...
  Koselig lesning fra deg. Er det ikke bare herlig når en finner ting som en har glemt bort, spesielt når det er noe en kan bruke:) Lurt å bruke den ene bollen til egg, kansje svinser du i hop en kake i helgen:)) Jeg har bakt sjokolade kake i langpanne i dag, ble veldig god:))
  Jeg lurer litt på hvor lenge egg kan holde seg i romtemperatur?? Vet du det??

  Helgene er herlige. Jeg digger de jeg også selv om jeg er hjemme vær dag. Men når mannen i tillegg er hjemme i helga da er det kos. Fredagene ser vi ofte på tv sammen vist det er noe morro ellers kan vi godt bare å sitte og lese og kose oss i hverandres nærvær. Det er lykke det!!!

  Vi skal ha bursdags selskap i morgen og Søndag så det blir full rulle her. Godt mannen er god å hjelpe til ellers hadde det blitt vanskelig for meg...
  Nå skal vi kose oss.

  God helg kjære Agnes.
  Klemmer

  SvarSlett
 3. Hei!

  Ja du tiden går så fort!!! Føle det bare var noen mnd siden vi var på Grenland:))
  Flotte skåler du har funnet deg, kjempe kjekt med sånne gamle arva ting!
  Jeg var også på Ikea, både igår og idag faktisk, kjøpte både perleblomster og narcissus
  hehe, de hadde mange gode tilbud, men idag var eg ute etter en ting og det var Hemnes hvit seng til Birk som var på salg:))
  Drivved beisen er kjøpt på Obs på M44, spurte bare etter drivvedbeis, så fant de den til meg....ganske dyr da... tror det var over 600 for 3 liter:/
  Nyt helgen♥
  Klem!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...