fredag 14. januar 2011

GOD HELG

Så var fredagen her igjen og en ny helg. Syns denne uken som jeg har hatt fri har gått så utrolig fort, men slik er det vel når en har det kjekt. Jeg må si at jeg storkoser meg hjemme og det er ikke vanskelig å få dagene til å gå. I dag for eksempel har min søster og jeg vært ute å kost oss. Som vanlig ble det med noe hjem;-) Har sagt til mannen at jeg har en selvpålagt kjøpestopp, men det gjelder jo ikke blomster, klær og interiør hi hi.


Kjøpte med meg noen kirsebærgrener og gleder meg til å se om jeg får de til å springe ut. Her i huset har vi langt fra grønne fingre, noe som er litt kjedelig av og til. Nye planter havner i søplet før det har gått en uke.
Hortensiaene som jeg viste i forrige innlegg lå som slakt i dag tidlig, og det var jo ikke helt etter planen. Prøvde meg på en ny måte og vanne de på, så da jeg kom hjem senere på dagen var de så flotte:-) 


Kjøpte meg en kjempeflott urne på Mestergrønn i dag, kommer bilde av den i morgen. 
Nå skal jeg kose meg med bloggene deres og en god kopp kaffi, føttene på skammelen og bare slappe av.

ha en kos fredagskveld

5 kommentarer:

 1. Hei:)

  Synest det er noko kjendt med denne "kjøpestoppen";)Hehe:)

  VAKRE bilder♥

  Eg skal også innom Mester Grønn i morga..Har hørt det er mykje nytt fint på Kid også;)...Uff! Skulla av og til hatt sela,som var faste i sofaen?..Nææææi!...

  NYT BLOGGRUNDA OG HELGA♥

  Klem frå Astrid

  SvarSlett
 2. Koselig fredagskveld til deg også. Nydelige blomster! Var innom Mestergrønn her om dagen for å se etter en urne jeg, men de hadde ingen der. Spent på å se din! Klem

  SvarSlett
 3. Herlige blomster:)
  Og det fugleburet er no so skjønt!!!
  So bra at Hortensiaen din kom seg att...

  God helg til deg også.

  Klem frå Mette*

  SvarSlett
 4. Kjempefine blomster!☺
  Trur eg skal kjøpe meg ein blomsterbutikk idag eg også!☺
  Det fuglehuset ditt er bere såååååååå fiiiiiiint!!☺

  God helg☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 5. Hahah, enig - kjøpestoppen kan da ikke gjelde klær, blomster og interiør;))
  Nydelige blomster du har kjøpt deg og slike grener er så flotte ♥ Her er det heller ikke grønne fingre, og min planter og blomster varer omtrent en uke de og - utenom lyngen, den står så lenge at den blir kastet fordi jeg er lei;)

  Nydelig det fuglehuset ditt foressten!

  Ha en herlig Lørdag!

  Klem Line

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...