søndag 9. januar 2011

GOD SØNDAG

Her der det full kjør, men en god og avslappende morgen. Julens siste lussekatter er tatt opp fra fryseren og vi skal kose oss med dem til frokost. I mens er de små opptatt med ett spill som den store fikk til jul.


Den flotteste julegaven fikk pappaen i huset i år. Denne flotte skjærefjøl grisen som den store har lagt. Er så utrolig kjekt å få slike julegaver, denne skal vi nok bruke og ta vare på i mange år. 


En kopp kaffi til å våkne på før dagen starter skikkelig. 

En annen ting som forundrer meg er hvor fort de små tar etter de store. Her i huset er det 7 år mellom den eldste og den minste. Den minste vil ha og gjøre alt som de store gjør - og lærer utrolig mye av dem. 


Den eldste fikk dette spillet til jul (har noe med hjerneaktiviteten å gjøre, mammaen er ikke så inni alle disse fancy spillene) og det er fra +8. Men tror du ikke at den lille også vil spille og hun får det til;-) Og får man ikke lov så skriker man av full hals... De skal ikke være mye store før de forstår hvordan de skal få viljen sin.


Den skal tidlig krøkes, men jeg kan ikke stoppe å forundre meg over hvor mye en nettopp fylt 3 åring igrunnen kan få til. Tror det er viktig at vi ikke undervurderer dem:-)

ha en flott søndag2 kommentarer:

 1. Så kos med lussekatter;)
  Slik skjærefjøl fikk vi får noen år siden og... men jeg klarte ikke bruke den og hang den opp på veggen;) Er så kos med slike hjemmelagede gaver;))

  Kos dere med spill og boller!

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Hei..
  Nydelig oppdatert side Agnes :)

  Høres ut som dere får en fin dag.
  Mannen bakte grove rundstykker i dag så det har vi kost med på en grå søndag.

  Nyt dagen i det blå huset.
  KLemmer:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...