torsdag 13. januar 2011

HADDE JEG BARE VISST...

Dagen i dag har vært både spennende og utfordrende og hadde jeg visst hva jeg gikk til, så tror jeg ikke jeg hadde våget... Det begynte med at jeg fikk en telefon i går formiddag fra en mann som jobber med å ansette folk for bedrifter. Da jeg hadde lagt på telefonen satt jeg igjen med en avtale om jobbintervju dagen etter. Så i dag har Agnes vært på jobbintervju.


Jeg hadde ikke fått tid til å tenke skikkelig over at jeg skulle på intervju og dermed kom ikke nervøsiteten heller krypende. Heldigvis må jeg si, for jeg har aldri noen gang før har vært i ett så langt og omfattende jobbintervju før (iallefall ikke de 5 siste årene, da jeg var min egen sjef), så du kan si at det var en skikkelig uvant situasjon *smiler.*

Nye hortensia ble kjøpt i dag.

Men vet du hva, jeg tror det gikk ganske bra:-) Er iallefall fornøyd selv og om jeg ikke får jobben, så setter jeg meg ikke ned å gråter for den grunn. Planen var jo å gå hjemme en stund framover.
Får jeg jobben, ja da blir jeg litt stolt over meg selv hi hi. 

Kitchen aiden fra tiden da Agnes var fan av svart, så den er vel snart 7 år gammel.

Jobben er utrolig utfordrende og det  blir noe helt nytt for meg. Elsker utfordringer og resultater, så det kan bli utrolig spennende. Det blir å få være med å bygge opp noe som er bra i dag, men som skal utvikle seg og bli enda mye bedre.


Altså spennende tider i møte her i det Blå huset. Arbeidsledig eller ikke arbeidsledig, that´s the question.

ønsker alle en super kveld
4 kommentarer:

 1. WoW Agnes!!!
  Så spennende og så fort dette skjedde da..
  Gurimalla, blir nesten skjelven på dine vegne:))
  Masse lykke til og jeg gleder meg til å høre mer så sier vi "Tvi...Tvi"

  Nyt kvelden.
  Klemmer

  SvarSlett
 2. Spennende!!! håper det går som du ønsker! Lykke til :)

  SvarSlett
 3. Så gøy og så spennende!
  Håper (og tror) det går bra, hadde vært gøy;)
  Lykke til...og tvitvi!

  Klem Line

  SvarSlett
 4. So spennande!!!

  Ønsker deg lykke til:)

  Nattaklem Mette.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...