lørdag 15. januar 2011

INNOM EN LITEN TUR

Da har lørdagskvelden begynt og dagen har rett og slett flydd avsted. Har puslet litt her hjemme med rydding, vasking av klær og tørking av støv. Alle sengene har fått nytt sengetøy og det skal bli deilig å legge seg i nyvasket seng i kveld.


Her er urnen som jeg kjøpte på Mestergrønn i går, syns de er bare så flotte. Angrer på at jeg ikke kjøpte 2, typisk Agnes... De hadde også lysestaker i 2 forskjellige størrelser og en urne som var større i samme serie.


Syns den ble så flott med hortensiaen oppi. Så får vi se hvor lenge jeg klarer å holde liv i dem, det virker som det går greit foreløpig;-)


Alle sammen har fått rent på sengene i dag og den eldste har fått sengetøy med stjerner. Dette er kjøpt på Living for en hundre lapp om jeg ikke husker helt feil. Vekkerklokken fra Ikea med den gode gammeldagse ringelyden. Ingen fare med å forsove seg her i gården;-)


Stjerneteppe til under hundrelappen har hun også fått. Godt å ha nå når det er så kaldt. Dette også kjøpt på Living. Er så kjekt når en får slike ting så billig *smiler* særlig når en har kjøpestopp hi hi.

I morgen skal den eldste på håndballturnering og vi skal ha med ett fat med gjærbakst, så da kan dere nok tenke dere hva jeg skal til med om kun kort tid:-) Regner med å fylle opp fryseren litt også når jeg først går i gang. Skal jeg bli ferdig før midnatt så må jeg stikke.

ønsker alle en god lørdagskveld
4 kommentarer:

 1. Ahhh, heldige du som har kjøpt den urnen, den serien der har jeg tittet på og - MANGE ganger;))
  Kjempeflott med Hortensia oppi ♥
  Og stjerneteppet og sengetøyet var kjempefint, er det kjøpt på salg, eller koster det bare en hundrings??
  Deilig med nytt sengetøy på sengene til helgen;)

  Kos dere masse resten av helgen!

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Så vakker urne, har kikket på den flere ganger selv:) Fant bloggen din på nib, liker den godt, så nå skal jeg legge meg til som følger.
  Har nettopp startet blogg selv, ta gjerne en tur innom:)

  klem Jennifer (bittelille huset)

  SvarSlett
 3. Hei:)

  Nydelig urne! Og so flott med Hortensia i.Mi favorittplante...Måtte den leve leeenge:)

  Herleg å legge seg i reine sengekleder.Flotte trekk;)

  God søndag til deg og dine:)

  Nattaklem Mette*

  SvarSlett
 4. For en fin urne..rett og slett vakker!
  Jeg merker at jeg gleder meg veldig til nyheter i butikkene nå. Ikke det at jeg shopper allverden men bare det å se hva som kommer synes jeg er gøy...

  Jeg har også byttet sengetøy på vår seng i dag, blir herlig å legge seg i kveld.

  Ha en fin kveld, det som er igjen av den.
  Klemmer til deg Agnes!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...