lørdag 8. januar 2011

KAN LYKKE KJØPES?

Kan lykke virkelig kjøpes? Egentlig så tror jeg ikke det i lengden, men av og til er det noen kjøp som bare gjør en lykkelig. Det kan være en ting du har ønsket deg lenge og har spart til i lang tid, eller at en ting er satt ned og du får den mye billigere enn utgangspunktet. Det kan jo også være en liten ting som ikke koster noe særlig, men har stor betydning for DEG. Men trenger vi virkelig alt vi bruker penger på? Nei, iallefall ikke her i huset, men du og du så kjekt det er med noe nytt;-)


Her for noen dager siden var minsten og jeg ute på en aldri så liten handletur, nye billige lyslykter fra Mestergrønn, nye klær til de små og DISSE nydelige teppene fra Riviera Maison ble med hjem. Disse vatteppene har jeg hatt lyst på helt siden jeg så de første gangen, og de har dukket opp i tankene mer en en gang *smiler.* (utrolig hva en kan gå å tenke på, tepper du liksom hadde mannen sagt hi hi)


De kostet en liten formue, syns nå jeg. Fornuften seiret tilslutt, men glemt det ble de jo langt fra. Da jeg så oppdaget at de var på halv pris, var det ingen tvil. Teppene måtte jeg bare ha! Du vet, ta 2 betal for 1 prinsippet og det er jo så kjekt. Trodde faktisk ikke at disse teppene kom på salg, men det gjorde de.


Så hva var det nå med at lykke ikke kan kjøpes hi hi iallefall for en kort stund, men i det lange løp så er det familien og alle venner rundt meg som gir den ekte lykken i mitt liv. Tilhørighet og det at en blir satt pris på, elsket... to små som er like hengivne selv om mammaen er sliten, lei seg, har jobbet alt for mye, er glad - ja uansett. Det kan ikke sammenlignes med lykken en får av to tepper. Men litt hverdagslykke av shopping, det er jo ikke til å forakte det heller. Ja takk begge deler...


ha en herlig dag da dere
6 kommentarer:

 1. ÅÅÅÅÅÅHHHHHH så lekre!!!
  Disse var bare helt nydelige, så heldig du er som har RM i nærheten...
  Kos deg med kjøpet, det går ann å kjøpe seg ltt lykke, iallefall tror jeg det;))Fortsatt god helg.
  klem anniken

  SvarSlett
 2. Kjempe fine Agnes! Lykke kan kjøpes men er ikke like varig som ekte lykke som du beskriver♥
  Ha en fiiin helg videre!
  Klem!

  SvarSlett
 3. Hei..kjenner til det..lykke kan vel ikke kjøpes, men noen gode funn hjelper godt på lykken..elsker ting fra RM også. Kjøpte meg stjernelysestakene deres og føler lykke av dem..:-) Ha en fin helg!

  SvarSlett
 4. GOSH! De var bare LEKRE!!!!
  Skjønner godt at du bare MÅTTE ha de, og ja, det er bare tepper, hihi...
  Du kan hilse mannen din og si "Happy Wife, Happy Life" ;)) Den teksten har jeg på tavlen i gangen, siste og første han ser når han går til jobb og når han kommer hjem;))

  Ha en herlig Lørdag!

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Jeg gleder meg så til å se når hjemmet deres er ferdig, det aner meg at jeg kommer til å like det VELDIG godt :)

  SvarSlett
 6. WooooooW det var LEKKERT!!!!!
  Grattis med nytt og en ting er sikkert at lykke kan ikke kjøpes for penger men i denne saken skjønner jeg deg godt :)))

  Ha en kjempefin helg snupp :)))

  Klemmer:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...