tirsdag 18. januar 2011

KJEDELIG FAKTUM...

... på en ellers herlig dag. I dag er det blå himmel med skyer, men det virker som om vi kan få litt sol iløpet av dagen:-) Formen er heldigvis bedre, så kanskje jeg bare trengte en dag på sofaen?
I dag var det igjen (alltid!!) tid for å vaske klær, og vinterdressen til minsten ble stappet inn i vaskemaskinen og satt på. Gikk for å henge opp noen klær da jeg etter en stund hører at det drypper, eller rettere sagt renner vann på gulvet i vaskerommet... Jepp, den ene vaskemaskinen har gått fyken, og det flyter vann over hele gulvet:-( Tror jeg har tømt 10 bøtter med vann. Utrolig kjedelig, men heldigvis så har jeg en til vaskemaskin. Men når en først er vant med to, så er en utrolig lite.
Så er jo spørsmålet viss jeg skal kjøpe ny, hvilken skal jeg da velge?

Bilde fra Elkøp

Jeg har hatt AEG i de siste 8 årene og har vært kjempefornøyd!! Tørketrommelen er også av det merket og det har aldri vært noe galt med de og det skal sies at vaskemaskinene her i huset har gått noen runder... Så er det jo dette med omdreiningene i maskinene, det er jo litt vesentlig når ting skal i tørketrommelen ( jeg har kun sokker, undertøy, håndklær og sengtøy i tørketrommelen).

Bilde fra Elkjøp

LG har jo kommet med en maskin som tar 11 kg og det hadde jo vært drømmen, men så har den ikke mer enn 1400 omdreininger.
"Gjennom det intelligente sensorsystemet oppfatter maskinen hvor mange kilo tøy som blir lagt inn i maskinen og optimaliserer vaskesyklusen både i strøm og vannforbruk, bra for både miljø og lommebok."


Så har du jo Miele også da. Min mor har vaskemaskin fra Miele og er kjempefornøyd.
 Må nok bruke litt tid på å tenke, gidder ikke kjøpe en maskin som jeg angrer på etter en liten stund. 

Hvilken vaskemaskin har du og er du fornøyd med den?

ønsker alle en herlig tirsdag
her titter solen fram


3 kommentarer:

 1. HEI !
  Off så surt me vatn øve alt.
  TIPS PÅ DENNE kanskje; http://www.viivilla.no/ny-vaskemaskin-les-dette.aspx
  Solveig

  SvarSlett
 2. Hei! Har du prøvd å åpne det lille lokket nede på siden, og sjekke om det er fullt med feks sand, lo osv? Det har nemlig skjedd meg når det flyter vann utover gulvet, og jeg har vasket skitne barnedresser.
  Hilde

  SvarSlett
 3. Hei!!
  Det går i Miele på alle maskiner her i huset å vi er MEGET fornøyde med det ;O)

  Koselig blogg du har her!!

  Klem Anna

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...