mandag 17. januar 2011

LITT KOS PÅ EN MANDAG

Da var det mandag og ny uke igjen. Dagen i dag har jeg tilbrakt på sofaen, håper det ikke er noe influensa på gang. Har ikke tid til det nå, men det er vel ikke noe vi kan bestemme selv. Fant derfor ut at vi skulle kose oss litt ekstra i dag etter middagen:-)


Muffinsformene fra Ib Laursen har jeg ikke fått prøvd enda, så da var det tid for å innvie disse i dag. Sjokoladefondant, har du prøvd det? Mmmm, burde prøves om ikke. Viss du er en sjokoladegris som meg.


Superkjekke disse formene til desserter av alle slag. Ser for meg gele, sjokoladepudding, muffins og eplekake i disse. Må nok skaffe meg noen til. Kan jo også brukes til isskåler, ungenes lørdagsgodt ja, hva som helst.

Kjøkkenhåndkle fra Krims & krans. Har fått spørsmål om dette før, er min mors.

Med vaniljesaus på toppen er de perfekte;-) Godt og ganske mektig var det men det er jo kjekt med litt ekstra kos på en mandag.
I dag fikk jeg mail om at vinduene er ferdige, så nå tar det bare noen dager så har vi dem. Endelig litt framskritt i stueoppussingen. 

ønsker alle en flott uke4 kommentarer:

 1. Mmmm, det er DIGG med sjokoladefondant!
  Og de skålene er nydelige... jeg har bare ikke kommet over de noe sted enda!

  Hva har du gjort med alle varene i butikken din? Har du hatt supersalg? Siden du nå må ut og kjøpe Durance til full pris mener jeg;))
  Har du ikke lurt unna noe fra butikken da??

  Ha en kos kveld, håper du er pigg igjen i morgen - jeg skal krysse fingrene for deg ♥

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Supersøte former! *sette på ønskelisten* Og de så veldig fristende ut med sjokolade oppi;)

  klem Jennifer

  SvarSlett
 3. Formene er bare helt nydelige, har de på min ønske liste også, må nok få handlet inn noen wv disse snart kjenner jeg.
  Ha en strålende mandag.

  Klem Ine

  SvarSlett
 4. Mmm hørtes deilig ut:))
  De muffinsformene har jeg ikke sett før, de var stilige og dekorative med noe oppi:)

  Får håpe ikke du får noe influensa greier, det er mye som går rundt forbi!

  Ønsker deg god bedring.
  Ha en fin dag Agnes!
  KLemmer

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...