mandag 31. januar 2011

LOVELY SAD TRUE STORY...

Av og til er det ting som en ser eller hører som går rett til hjerte og denne filmen var en av de... Var inne hos Christine med bloggen Hvitstil å så denne utrolig, herlige filmen som handler om en far og sønn og hva de har klart å utrette. Foreldrene ble fortalt av legen at de burde sette sønnen på en institusjon for han kom til å være "grønnsak" for resten av livet. Men dette viste seg å ikke stemme. Han snakker via datamaskinen sin, har tatt både high school og college. Helt fantastisk spør du meg.
Måtte bare vise den jeg også, vet det er venner og kjente som er inne å besøker meg her på bloggen, og ønsker å dele den med dere. PS som Christine skriver, så er det ikke lurt å se denne om du sitter på jobben eller ett annet sted med mange mennesker rundt deg og du tar lett til tårene... Snufs, jeg kunne ikke sett den på jobben iallefall...                                      


ha en fin mandagskveld

2 kommentarer:

 1. Fantastisk,tusen takk!
  Ord blir fattige, men følelsen enorm <3

  Go'kinn fra Sissel

  SvarSlett
 2. Hei og takk for kos hilsen hos meg :)
  Høres ut som en fantastisk historie, jeg må nok vente til i kveld før jeg ser filmen ;)

  Jeg har sydd endel englevinger på bestilling, to innlegg tilbake :) Jeg kan gjerne sy kjoler også hvis du ønsker det :) Send meg da bare en mail på tmjau@hotmail.com

  Klem fra Tove

  Klem fra Tove

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...