søndag 2. januar 2011

NED MED JUL OG OPP MED JULEGAVENE:-)

Da var julen her i huset nesten pakket bort. Det lille juletreet får fortsatt stå framme, men det er ikke mange dagene før det også forsvinner. Vårlige farger kommer så smått fram igjen og noen av julegavene har kommet fram fra eskene. Jeg har ikke pakket de ut før nå, ville først pakke bort julen.


Blender fra Kitchen Aid fikk jeg fra de to små + pappaen, selv om han mener det er de små som har kjøpt hi hi. Vi skulle ikke gi hverandre julegaver for vi skal kjøpe nytt TV når stua blir ferdig. Det skal være vår julegave til hverandre.


Jeg fikk også brødristeren fra Kitchen Aid fra de samme, og gjett om jeg ble både super duper glad og overrasket?  Begge delere er i fargen creme og det var akkurat det mammaen ønsket seg:-) Heldigvis hadde mammaen selv kjøpt pakker til mannen, visste jo at han ikke var helt til å stole på når det angår julegaver;-)


Fant ut at jeg nok hadde vært snill i året som har gått med alle de flotte gavene jeg fikk! Får håpe at jeg klarer å leve opp til det dette året også *smiler.* Får nok diske opp med deilig smoothie snart slik at jeg får prøve vidunderet. 
Når jeg nå ser på bildene, blir jeg bare mer og mer sikker. Flisene skal males hvite!! Har bare en stue å bli ferdig med først.


Lys og servietter fra Riviera Maison fikk jeg fra svigermor, sammen med en nydelig ramme som jeg skal vise når jeg får bilde i den. Har store planer for den ene veggen i gangen, men det blir vel til sommeren? Planene er iallefall her, og viss vi bare står på så får vi det nok gjennomført også;-)

I dag skal vi bare nyte den siste fridagen, ut å spise middag sammen med hele familien - noe som blir kjempehyggelig.

ønsker alle en herlig dag, i morgen er det full kjør igjen.

salget i butikken og nettbutikken starter i morgen
3 kommentarer:

 1. Hei Agnes.
  Skal si du kan riste brød med stil, jeg viste ikke en gang at kitchen aid hadde brødristere..hehe!!!
  Flotte var de iallefall, grattis med nytt.
  Håper du får en fortreffelig dag sammen med familien, jeg venter besøk av tante ungen min om en times tid så nå må jeg ut av pyjamas buksa og inn i noe mer presentabelt..*smiler*
  Ha en fin fin søndag.
  Klemmer

  SvarSlett
 2. Korr stilig da!!!!! Blender OG brødrister:))) Snille mannen din.... og barna;)
  Kos dåkke med alt det gode frå herligheitene!

  Herlige serviettar og lys også:)Riviera Maison har sooo mukje fint!!!

  Klem Mette:)

  SvarSlett
 3. så masse flott du har flott. Jeg har også sååå lyst på Kitchen Aid, alt de har er bare så stilig og hadde virkelig sklidd rett inn på kjøkkenet hos oss.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...